Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja „Instagram“ nuotrauka rekordininkė: Kylie Jenner pralenkė... paprasčiausias kiaušinis!

Beveik metus populiariausios „Instagram“ nuotraukos titulas priklauso jaunajai milijardierei Kylie Jenner (21 m.), tačiau ką tik nosį jai nušluostė... paprasčiausias kiaušinis!
Populiariausios „Instagram“ nuotraukos titulą iš Kylie Jenner nugvelbė šis paprasčiausias rudas kiaušinis
Populiariausios „Instagram“ nuotraukos titulą iš Kylie Jenner nugvelbė šis paprasčiausias rudas kiaušinis / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Iki šiol „Instagram“ nuotrauka rekordininkė buvo 2018-ųjų vasario 6-ąją publikuota pirma Kylie Jenner dukros Stormi nuotrauka, kurioje matyti tik dalis naujagimės veiduko ir jos rankytė, suspaudusi mamos nykštį. Ši nuotrauka turi 18,2 mln. „patinka“ ir buvo nepralenkiama beveik metus.

View this post on Instagram

stormi webster ????????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iki jai iššūkį metė paprasčiausias rudas kiaušinis.

Sausio 4-ąją „Instagram“ tinkle atidaryta nauja paskyra „world_record_egg“, turinti viso labo vieną įrašą – paprasto kiaušinio nuotrauką baltame fone.

Prie jos paskelbtas toks įrašas: „Kartu pasiekime pasaulio rekordą ir surinkime daugiausiai „laikų“ instagrame. Pagerinkime pasaulio rekordą, priklausantį Kylie Jenner (18 milijonų)! Mums tai pavyks“.

Ir šis kiaušinis per keletą dienų sulaukė neįtikėtino palaikymo – prireikė maždaug savaitės, kad „laikų“ skaičiumi pralenktų Kylie Jenner. Šiuo momentu kiaušinis turi net 24,6 mln. „patinka“ ir yra oficialus „Instagram“ rekordininkas!

Sužinojusi, kad jos rekordą pralenkė kiaušinis, komiškai sureagavo ir pati Kylie Jenner. Mergina publikavo memą, kuriame užfiksuotas jau anksčiau darytas jos video įrašas, labai tinkantis šiame kontekste: Kylie paleidžia kiaušinį ant įkaitusio asfalto, kad šis iškeptų. Gerbėjai tai suprato kaip iššūkio priėmimą – laukite naujos nuotraukos, su kuria Kylie mėgins susigrąžinti „Instagram“ rekordininkės titulą.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius