-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Džeimso Bondo filmas vadinsis „Spectre“: vaidins Monica Belluci ir Christophas Waltzas

Ketvirtadienį paskelbta, kad 24-asis filmas apie agentą Džeimsą Bondą vadinsis „Spectre“. Per spaudos konferenciją taip pat pristatyti ir šiame filme vaidinsiantys aktoriai, tarp kurių – nemažai pirmo ryškumo žvaigždžių.
Naomie Harris, Lea Seydoux, Danielis Craigas, Monica Bellucci ir Christophas Waltzas
Naomie Harris, Lea Seydoux, Danielis Craigas, Monica Bellucci ir Christophas Waltzas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Džeimsas Bondas

Agentą 007 vėl vaidins Danielis Craigas, o filmą režisuos Samas Mendesas. Vaidmenis filme taip pat sukurs Džeimso Bondo gerbėjų jau pažįstami Ralphas Fiennesas, Naomie Harris, Benas Whishaw ir Rory Kinnearas.

Ketvirtadienį įvykusi filmo spaudos konferencija pakurstė gerbėjų viltis, kad ekrane gali vėl pasirodyti vienas garsiausių epopėjos piktadarių Blofeldas. Naujasis filmas yra pavadintas pagal nusikaltėlių organizaciją „Spectre“, kuriai vadovauja blogio genijus Ernstas Stavras Blofeldas, veikęs ankstyvuosiuose filmuose apie Bondą su Seanu Connery ir Rogeriu Moore'u. Akronimas „Spectre“ reiškia „Specialusis vykdomasis organas kovai su žvalgyba, terorizmui, kerštui ir prievartavimui“, o šios slaptos organizacijos simbolis yra aštuonkojis.

„Scanpix“ nuotr./Danielis Craigas ir Christophas Waltzas
„Scanpix“ nuotr./Danielis Craigas ir Christophas Waltzas

Dviejų „Oskarų“ laureatas Christophas Waltzas filme vaidins veikėją, vardu Oberhausenas, kuris Iano Flemingo knygose Džeimsą Bondą mokykloje mokė slidinėti ir kopti į kalnus.

„Visi nuo vaikystės žiūrėjo Bondo filmus. Tai – legenda. Tai praktiškai šiuolaikinė mitologija. Dalyvauti joje – nagi, tau nereikia galvot, tu tiesiog tą darai“, – sakė jis.

Tačiau „Spectre“ be Blofeldo yra neįsivaizduojama daugeliui Bondo gerbėjų ir Christophas Waltzas būtų stiprus pretendentas į šį vaidmenį.

„Ateinančius metus ar panašiai Waltzas ir visi, dalyvaujantys „Spectre“, turės susidurti su nesibaigiančiais klausimais: „Jūs iš tikrųjų esat Blofeldas, ar ne?“, – rašė britų žurnalas „Empire“.

Intrigą pakurstė ir praeityje Džeimsą Bondą vaidinęs Rogeris Moore'as, „Twitter“ parašęs: „Taigi Blofeldas grįžo!“

Blofeldas nepasirodė jokiame oficialiame „bondiados“ filme nuo 1981 metų juostos „Tik tavo akimis“, nes vyko teisinis ginčas dėl teisių, kuris buvo išspręstas tik pernai.

„Scanpix“ nuotr./Monica Bellucci, Lea Seydoux ir Naomie Harris
„Scanpix“ nuotr./Monica Bellucci, Lea Seydoux ir Naomie Harris

Naujajame Džeimso Bondo filme bus galima išvysti ir tokias kino žvaigždes kaip Monica Belluci, Davidas Bautista, Andrew Scottas bei Lea Seydoux, kuri vaidins Bondo merginą.

Italų aktorė Monica Bellucci sakė, kad Bondas vaizduoja „idealų vyrą – vyrą, kuris yra gynėjas ir kuris yra kilnus, bet, tuo pačiu metu, paslaptingas, pavojingas, seksualus“.

„Scanpix“ nuotr./Džeimso Bondo automobilis „Aston Martin DB-10“
„Scanpix“ nuotr./Džeimso Bondo automobilis „Aston Martin DB-10“

Kalbėdama apie tai, kokia turi būti Bondo mergina, prancūzų aktorė Lea Seydoux sakė: „Ji turi būti seksuali, ji stipri, ji ryžtinga, bet galvoju, kad dabar ji yra jausmingesnė. Ji labiau pažeidžiama“.

Filmas „Spectre“ bus pradėtas filmuoti jau kitą pirmadienį Londone „Pinewood“ studijoje. Vėliau filmas bus filmuojamas Meksike, Romoje, Tanžere ir Maroko oazėje Erfude, taip pat keliose kalnų vietovėse Austrijoje.

Kino teatrus „Spectre“ pasieks po metų – 2015-ųjų lapkričio 6-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius