Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis Paris Hilton mylimasis – sėkmingas verslininkas: pora mini vienerių draugystės metų sukaktį

Paris Hilton širdį pavergė naujas vyras, bendraamžis verslininkas ir investuotojas Carteris Reumas (39). Savo santykių iš pradžių viešinti nepuolę, juodu jau mini vienerių metų draugystės sutartį.
Paris Hilton ir Carteris Reumas
Paris Hilton ir Carteris Reumas / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Paris Hilton

Kalbos, kad Paris Hilton po skyrybų su sužadėtiniu Chrisu Zylka užmezgė romaną su verslo magnatu Carteriu Reumu pasklido metų pradžioje, pastebėjus, kad jis vis dažniau moterį lydi renginiuose ir oro uostuose.

Iš pradžių pora savo santykius slėpė po skraiste – net Carteris Reumas, pradėjus spekuliuoti apie jo šiltus jausmus Paris Hilton, ištrynė savo asmeninę instagramo paskyrą.

Vėliau Paris Hilton instagrame atsirado bendrų jos nuotraukų su naujuoju širdies draugu. Viena paskutinių fotografijų skirta paminėti svarbią porai vienerių metų draugystės sukaktį.

„Laimingos sukakties, mano meile, – po ja rašė 39-erių Paris Hilton. – Labiausiai mėgstu su tavimi kurti prisiminimus. Tavo bučiniai magiški. Patinka būti tavo ir žinoti, kad esi mano.“

Kaip rašo Dailymail.co.uk, Carteris Reumas – technologijų startuolio vadovas ir investuotojas, savo draugų rate turintis garsių veidų, pavyzdžiui, aktorę Gwyneth Paltrow.

Nors jis nėra toks žinomas asmuo kaip ankstesni Paris Hilton kavalieriai, kurių tarpe buvo ir „Backstreet Boys“ grupės narys Nickas Carteris, pokerio žaidėjas Rickas Salomanas, Benji Maddenas ir kiti, žvaigždžių gyvenimas jam puikiai pažįstamas.

Paris Hilton ir Carterį Reumą supažindino bendri jųdviejų draugai, pasak kurių, juodu yra tikrai „nuostabi pora“.

View this post on Instagram

#BirthdayKisses from my love. ????????????????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

15min primena, kad 2018 metų lapkritį Paris Hilton nutraukė 11 mėnesių trukusias sužadėtuves su Chrisu Zylka.

Pastarasis moteriai, su kuria ketino praleisti visą likusį gyvenimą, buvo įteikęs dviejų milijonų dolerių vertės žiedą su deimantu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius