Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias bondiados filmas vadinsis „Ne laikas mirti“

Naujausias 2020 metų balandį pasirodysiantis filmas apie Džeimsą Bondą, kuriame pagrindinį agento 007 vaidmenį atliks Danielis Craigas, vadinsis „Ne laikas mirti“ (No Time to Die), antradienį pranešė franšizės kūrėjai.
Danielis Craigas
Danielis Craigas / „Scanpix“ nuotr.

Dvidešimt penktojo sagos filmo apie legendinį britų superagentą kūrimas jau vyksta, bet filmavimo aikštelėje nebuvo išvengta problemų.

Birželio mėnesį Londono studijoje „Pinewood Studios“ vykstančio filmavimo aikštelėje įvykę sprogimai apgadino dekoracijas ir nesunkiai sužeidė žmogų.

Kadras iš filmo/Danielis Craigas filme „Spectre“
Kadras iš filmo/Danielis Craigas filme „Spectre“

Kaip pranešė laikraštis „The Sun“, dėl nepavykusio triuko vienas po kito nugriaudėję trys sprogimai sugriovė dalį stoto ir kelias sienų pertvaras.

Anksčiau per filmavimą Jamaikoje susižeidusiam Džeimso Bondo vaidmenį penktą kartą atliekančiam D.Craigui buvo atlikta „nedidelė kulkšnies operacija“.

„Oskaro“ laureatas Rami Malekas ilgai lauktame filme vaidins piktadarį. Tai turėtų būti paskutinis aštuonerius metus agentą 007 įkūnijusio D.Craigo pasirodymas bondiadoje.

25-ojoje juostoje žiūrovai turėtų išvysti ir ankstesniuose filmuose nusifilmavusių aktorių, įskaitant Ralphą Fiennesą iš „Skyfall“ ir Lea Seydoux iš „Spektro“ (Spectre).

Filmo pasirodymas ne kartą buvo nukeltas kilus nesutarimų dėl jo scenarijaus.

Prie jo vėlavimo taip pat prisidėjo „Oskaru“ apdovanoto britų režisieriaus Danny Boyle'o pakeitimas. Jo vietą praėjusį rugsėjį užėmė JAV kino kūrėjas Cary Joji Fukunaga.

Numatoma, kad Britanijos kino salėse filmas turėtų pasirodyti 2020 metų balandžio 3 dieną, o Jungtinėse Valstijose jo premjera įvyks penkiomis dienomis vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius