Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias Harry Styleso vaizdo klipas kelia nostalgiją laikams iki pandemijos

Tarptautiniu fenomenu vadinamas Harry Stylesas šią savaitę išleido vasarišką ir geidulingą vaizdo klipą ketvirtajam singlui „Watermelon Sugar“ iš jau platininio albumo „Fine Line“. Pristatydamas šią naujieną Harry Stylesas savo „YouTube“ kanale rašo: „Šis vaizdo klipas skirtas prisilietimams.“
Harry Styles
Harry Stylesas / „Sony Music“ nuotr.

Šių dienų kontekste šis raginimas skamba nostalgiškai, tačiau pats vaizdo klipas buvo filmuotas sausio mėnesį Majamyje, kai pasaulis dar nebuvo patyręs tokio masto karantino. Vasariškame klipe Harry Styles asyra apsuptas supermodelių, besimėgaujančių vaisiais ir prisilietimais.

„Tai yra kūrinys, kurį užbaigti man užtruko bene ilgiausiai. Jis – apie pirminę euforiją, kai prasideda santykiai“, – trumpai apie „Watermelon Sugar“ įkvėpimus dar seniau kalbėjo H.Stylesas.

„Sony Music“ nuotr./Harry Stylesas
„Sony Music“ nuotr./Harry Stylesas

Nors šios dainos vaizdo klipas buvo pristatytas tik vakar, Harry Styleso gerbėjai jau spėjo jį išnarstyti po kaulelį. Pirmiausia, jie pastebėjo, kad atlikėjas dėvi drabužius iš naujosios „Gucci“ kolekcijos. Taip pat – atlikėjo pamėgtus auksinius H ir S formų žiedus, kuriuos jis dažnai pabrėžia ir savo gyvo garso pasirodymų metu.

Pro akis nepraslydo ir daugiau atpažįstamų ir pamėgtų H.Styleso aprangos detalių, taip pat ir finalinė klipo scena, kuri tarsi atkartoja pabaigos sceną iš kito atlikėjo vaizdo klipo dainai „Kiwi“.

Harry Stylesas „Watermelon Sugar“

VIDEO: Harry Styles - Watermelon Sugar (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius