-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos detalės prie ligoninių paliktų draugių istorijoje: prabilo liudininkė

Vienas paskutinių žmonių, mačiusių Los Andželo modelį Christy Giles ir jos draugę interjero dizainerę Hildą Marcelą Cabrales-Arzola gyvas prieš tai, kai jų kūnai buvo numesti prie ligoninių, tvirtina, kad į merginas „taikėsi“ keturi vyrai ir viena moteris, įsiveržę į naktinio klubo VIP zoną. Pasak liudininkės, minėta grupė žmonių atrodė „pamišusi“.
Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola
Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola / „Instagram“ nuotr.

24 metų modelis Christy Giles ir 26 metų interjero dizainerė Hilda Marcela Cabrales-Arzola lapkričio 13-ąją, šeštadienį, išvyko į vakarėlį rytinėje Los Andželo dalyje. Vėliau iš pastato jos išvyko su grupe vyrų. Praėjus maždaug 12 valandų atšalę merginų kūnai buvo palikti prie skirtingų Los Andželo ligoninių.

Trečioji moteris, kartu su Christy ir Hilda vykusi į vakarėlį, DailyMail.com davė išskirtinį interviu ir papasakojo apie momentą, kai nerūpestingos nakties linksmybės peraugo į pavojų.

Pasak anonime norėjusios išlikti draugės, tą vakarą ji pamatė keturis maždaug 40-ies metų vyrus ir vieną moterį, kurie įėjo į vakarėlio VIP zoną ir pradėjo apsikabinėti su nepažįstamais žmonėmis taip, tarsi juos pažinotų.

Du iš minėtų vyrų esą elgėsi „įkyriai“, o vienas nusivilko marškinėlius ir ėmė jais plevėsuoti aplinkui. Tuo metu kitas vyras atrodė „visiškai blaivus“, turėjo profesionalų fotoaparatą ir ypač domėjosi Hilda, pasakojo liudininkė.

Žiniasklaidai prakalbusi draugė prisiminė, kad iš vakarėlio išėjo su savo pussesere praėjus maždaug valandai po to, kai atvyko minėti vyrai. Christy ir Hildos ji daugiau nebematė.

„Į vakarėlį mes atvykome kartu maždaug apie pirmą valandą nakties, – DailyMail.com pasakojo liudininkė. – Tikėjausi, kad laiką leisime grupėje draugų, kurie mėgaujasi ta pačia muzika, linksminasi vakarėlyje, kur groja puikus didžėjus, šoka pagal puikia muziką. Tačiau tada pasirodė jie (įtartini vyrai ir moteris – red. past.).“

Anot mirusių merginų draugės, į vakarėlį atvykę keturi vyrai ir moterys atrodė „lyg jam nepriklausytų“.

„Atrodė, kad vienas vyras ir moteris buvo pora – jie bučiavosi. Jie visi buvo vyresni, per 40 metų, – pasakojo pašnekovė. – Du iš jų atrodė pernelyg nemalonūs, o kiti atrodė drovūs. Jiems pavyko be reikiamų apyrankių patekti į ribotą darbuotojų zoną, kur buvome mes.

Vėliau sužinojome, kad jie keliems žmonėms pasakė, jog dirba kitam atlikėjui, kuris anksčiau tą naktį surengė didelį koncertą. Bet tai melas. Bandžiau pasikalbėti su visais renginio dalyviais norėdama išsiaiškinti, kas pažinojo šiuos vyrus. Bet tai buvo aklavietė, nes jie nieko nepažinojo. Jie žingsniavo labai pasitikėdami savimi, o taip pasitikint savimi apgauti žmones labai lengva.

Jie pateko į tą zoną, turėjo būti ten apie 30 minučių, kol kas nors pastebėjo, kad jie neturi reikiamų apyrankių, ir juos išspyrė. Bet tuo metu aš jau buvau išvykusi. Jei jie būtų buvę įprastoje zonoje, būčiau pagalvojusi, kad tai tiesiog žmonės, kurie atvyko į vakarėlį. Bet kadangi buvo darbuotojų zonoje, pamaniau, galbūt jie draugauja su vietos savininku ar panašiai.“

Stopkadro nuotr./Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola
Stopkadro nuotr./Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola

Pasak liudininkės, du vyrai elgėsi tarsi „pamišę“.

„Paprastai šioje vietoje žmonės yra labai šaunūs ir pagarbūs. Tačiau šie vyrai buvo nemalonūs. Jie nusivilko marškinius ir pradėjo blaškytis lyg kažkur skubėtų. Buvo tam tikra beprotybės energija, – DailyMail.com toliau pasakojo ji. — Vienas iš jų turėjo fotoaparatą, kurį išsitraukė ir pradėjo filmuoti. Jis atrodė labai blaivus. Taigi aš pamaniau, kad jis buvo renginių fotografas ar operatorius, o tie kiti buvo jo draugai. Tačiau dabar manau, kad tai buvo apgaulė, galbūt net butaforija norint daryti tai, ką jie darė.“

Draugė pasakojo, kad vienu momentu ji pamatė, kaip vyras (tas, kurio apartamentuose vėliau lankėsi merginos) nusivilko savo striukę ir apvilko ją Hildai.

„Tai pamačiusi bakstelėjau jai galvą. Aš išreiškiau nuostabą ir ištariau: „Kodėl?“ O ji atrodė labai nuobodžiaujanti ir gūžtelėjo pečiais. Taigi nebuvo jokios seksualinės ar romantinės traukos“, – įsitikinusi liudininkė.

Ji taip pat pasakojo, kad grupėje buvusi moteris priėjo prie jos ir užmezgė pokalbį pagirdama aprangą, o vėliau prisistatė ir du vyrai. Kalbėdama su žiniasklaida ji teigė tebejaučianti šiurpą dėl to, kad „paspaudė ranką dviem iš jų“.

Liudininkė su dviem minėtais vyrais taip pat pajuokavo apie „beprotišką“ jų draugo elgesį: „Aš iš tikrųjų paklausiau vieno iš jų: „Ar tu atsakingas už šį vaikiną?“ Vienas iš jų atsakė: „Na, taip, žinai.“ Taigi jie tikrai į vakarėlį atėjo drauge.“

Tiesa, Christy ir Hildos draugė netrukus išėjo iš vakarėlio ir, kaip teigiama, buvo blaivi. „Neužsibuvau ilgai po to, kai atvyko tie vyrai. Tuomet ten linksminosi grupė žmonių, kurių pusė atrodė gerai, o pusė – išprotėję. Ir išprotėję ne gerąja prasme.“

Stopkadro ir socialinių tinklų nuotr./Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola
Stopkadro ir socialinių tinklų nuotr./Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola

Dėl bičiulių pirmą kartą liudininkė sunerimo šeštadienio popietę, kai nė viena mergina neatsakė į jos žinutes, o Hilda neatvyko į koncertą, į kurį buvo nusipirkusi bilietus.

Tiesa, Hilda pasidalijo savo telefono lokacija, todėl draugė galėjo pamatyti, kad ji yra kažkokiuose apartamentuose vakarinėje Holivudo dalyje, kurių nežinojo. Visgi manė, kad Hilda lankosi kokio nors draugo namuose.

Ir tik tada, kai Christy vyras Janas Cilliersas atsiuntė žinutę, kad jo žmona yra greitosios pagalbos skyriuje, liudininkė teigė supratusi, jog nutiko kažkas siaubingo.

„Likus penkioms minutėms iki mano atvykimo į ligoninę jis man pasakė, kad Christy mirė, – prisiminė. – Kai aš ten atvykau, buvo tik policija, o man nebuvo leista įeiti. Aš tiesiog palūžau. Nuolat kartojau: „Ji ten viena, leiskite man tiesiog ją pamatyti ir pranešti, kad ji nėra viena. Bet įstatymai yra įstatymai, todėl aš negalėjau įeiti. Nė vienam iš mūsų nepavyko pamatyti Christy. Netgi Janui, dėl ko plyšta širdis.“

Draugė DailyMail.com pasakojo, kad policininkams savo telefone parodė lokaciją vakarinėje Holivudo dalyje, kuria buvo pasidalijusi Hilda.

Vėliau, po daugybės skambučių draugams, bandant išsiaiškinti, kas nutiko tą naktį, ji sulaukė skambučio iš kitos ligoninės ir sužinojo, kad ten yra Hilda, ir kad medikams reikia susisiekti su „šeimos nariu, kad būtų priimtas medicininis sprendimas.“

Vėliau diagnozuota ir Hildos, kuri taip ir nepabudo iš komos, mirtis. Jos ir Christy netektys sugniuždė draugę, rašo DailyMail.com.

„Šios dvi merginos buvo mano geriausios draugės Los Andžele. Jos vienintelės privertė Los Andžele jaustis tarsi namie. Ir aš praradau jas abi vienu metu, – liūdesio neslėpė neįvardyta bičiulė. – Man labai sunku gedėti dviejų žmonių vienu metu.“

Pasak pašnekovės, Hilda buvo iš Meksikos kilusi mergina, baigusi architektūros studijas ir neseniai gavusi savo svajonių darbą – įsidarbinusi interjero dizainere nekilnojamojo turto įmonėje Los Andžele.

„Ji turėjo svajonių, tikslų. Ir nenorėjo likti toje pačioje vietoje. Ji norėjo išeiti iš savo komforto zonos. Jos instagrame buvo keli įrašai ispanų kalba apie atvykimą į Los Andželą: „Mama, manau, aš esu arti to, apie ką svajojau.“ Per pastaruosius mėnesius ji jautėsi nepaprastai laiminga, kad čia buvo.“

Pasak bičiulės, Christy ir Hilda buvo skirtingos, tačiau jas siejo vienas dalykas: „Jos turėjo daug meilės, kuria galėjo dalytis su kitais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius