Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NBA krepšininkas avarijoje pražudė ir save, ir žmoną: vairavo apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų

Buvęs NBA krepšininkas Rasualas Butleris ir jo žmona dainininkė Leah LaBelle žuvo sausio mėnesį per kraupią avariją Los Andžele. Tik dabar paskelbus skrodimo rezultatus paaiškėjo, kad avarijos metu mašiną vairavęs Rasualas Butleris buvo apsvaigęs nuo kvaišalų.
Rasualas Butleris ir Leah LaBelle
Rasualas Butleris ir Leah LaBelle / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Portalas „People“ ketvirtadienį paskelbė Los Andželo koronerio tarnybos skrodimo išvadas, kurios nurodo, kad krepšininko kraujyje buvo rasta alkoholio, marihuanos, metamfetamino ir nuskausminamųjų vaistų. Jo žmonos kraujyje taip pat aptikta alkoholio.

Pranešama, kad sudaužytame automobilyje taip pat buvo rastas ir tuščias tekilos butelis.

15min primena, kad kraupi avarija įvyko sausio 31-ąją 2 val. nakties Studio City rajone Los Andžele. Rasualas Butleris viršijo leistiną 35 mylių (56 km) per valandą greitį du ar net tris kartus ir nesuvaldė savo „Range Rover“ automobilio, kuris trenkėsi į parkomatą, apsivertė ir rėžėsi į sieną. Tiek Rasualas Butleris, tiek kartu su juo važiavusi jo žmona Leah LaBelle žuvo vietoje nuo patirtų sužalojimų.

„Scanpix“/AP nuotr./Rasualas Butleris ir Leah LaBelle
„Scanpix“/AP nuotr./Rasualas Butleris ir Leah LaBelle

38-erių metų vyras dar prieš porą metų žaidė stipriausioje planetos krepšinio lygoje, o iš viso per karjerą yra gynęs „Miami Heat“, „New Orleans Hornets“, „Los Angeles Clippers“, „Chicago Bulls“, „Toronto Raptors“, „Indiana Pacers“, „Washington Wizards“ ir „San Antonio Spurs“ garbę.

Jo 31-erių žmona Leah LaBelle 2004 metais išgarsėjo dalyvaudama populiariame JAV muzikiniame šou „American Idol“. Kanadoje gimusi imigrantų iš Bulgarijos dukra, ritmenbliuzo dainininkė nuo 2011 metų dirbo su tokiais garsiais muzikos prodiuseriais kaip LA Reidas, Jermaine'as Dupri ir Pharrellas Williamsas.

Po šios tragiškos avarijos našlaite liko Rasualo Butlerio dukra Raven iš ankstesnių krepšininko santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius