-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne visais filmais aktoriai didžiuojasi: Holivudo žvaigždės atskleidė nemėgstamiausius savo vaidmenis

Kiekvienas esame turėję blogą dieną darbe. Laimei, dažniausiai mums, paprastiems žmonėms, ji baigiasi grįžus namo. Tačiau jei esate Holivudo žvaigždė, apie blogą projektą jums bus primenama dar ne kartą – kad ir kokios prastos kokybės jis būtų, filmas amžiams įrašomas į kino kartoteką, jis kritikuojamas ne tik ekspertų, bet ir gerbėjų. Tad kokius vaidmenis priėmusios labiausiai gailisi ryškiausios kino žvaigždės?
Halle Berry, Robertas Pattinsonas, Kristen Stewart, George'as Clooney
Halle Berry, Robertas Pattinsonas, Kristen Stewart, George'as Clooney / Vida Press nuotr.

Emilia Clarke – „Terminatorius: Genisys“

Po nevykusio 2015 metų bandymo Arnoldą Schwarzeneggerį sugrąžinti į kino ekranus dar vienam „Terminatoriaus“ tęsiniui, buvo atidėti ir televizijos serialo ta pačia tema planai. Net jei ir būtų sukurtas tęsinys juostai, jame tikrai nebūtume išvydę Emilios Clarke.

Interviu „Vanity Fair“ aktorė prisipažino jautusi palengvėjimą, kai ne tokios malonios aistros dėl šios franšizės nurimo. Nesėkmingas filmas paveikė ir jo režisierių Alaną Taylorą, su aktore dirbusį seriale „Sostų karai“.

Pasak Emilios Clarke, režisierių „Terminatorius“ suvalgė“. „Jis nebepriminė to režisieriaus, kurį pažinojau. Jis nepraleido gerai laiko. Nei vienas mūsų laiko nepraleido gerai“, – apie darbą filmo „Terminatorius: Genisys“ aikštelėje kalbėjo Emilia Clarke.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke
AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke

Chaningas Tatumas – „Eilinis Džo. Kobros prisikėlimas“

JAV populiaraus komikso filmo adaptacija pasaulyje uždirbo apie 302 mln. dolerių, rašo Telegraph.co.uk, bet jokia pinigų suma nepakeitė Channingo Tatumo nuomonės, kad jis, suvaidinęs pagrindinį juostos herojų, nepadarė didelės klaidos.

Aktorius teigė, kad šio vaidmens ėmėsi tik todėl, kad tai padaryti jį skatino kino kompanija „Paramount“, su kuria jis buvo pasirašęs trijų filmų sutartį.

„Aš nekenčiu šio filmo“, – sakė jis radijo interviu ir sukritikavo jo scenarijų.

gijoemovie.com nuotr./Reklaminis plakatas
gijoemovie.com nuotr./Reklaminis plakatas

Ryanas Reynoldsas – „Žaliasis žibintas“

Su vaidmeniu juostoje, kuri, filmų mėgėjų ir ekspertų nuomone, yra pats blogiausias filmas apie superherojus, Ryanas Reynoldsas susitvarkė puikiai – iš to jis tikrai ne kartą pasijuokė vaidindamas kitame, gerokai sėkmingesnėje fantastiniame veiksmo filme „Deadpool“.

Nors skamba keistai, Ryanas Reynoldsas prisipažino taip ir nematęs šio savo filmo nuo pradžios iki galo, tik vieną paskutinių jo juodraštinių variantų, o nuo kritikos aktorius bandė išsisukti sakydamas, kad dėl blogiausio visų laikų superherojų filmo reikėtų kaltinti jo įkūnytą personažą. Tačiau jis neneigia, kad dėl šio vaidmens jis gailisi labiausiai.

Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas filme „Žaliasis žibintas“
Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas filme „Žaliasis žibintas“

George’as Clooney – „Betmenas ir Robinas“

Net praėjus 20 metų George’as Clooney vis dar atsiprašinėja už „Betmeną ir Robiną“ – filmą, kuris, jo nuomone, buvo toks prastas, kad užbaigė visą šio superherojaus franšizę (po kelių metų ją prikėlė režisierius Christopheris Nolanas).

Kaip rašo Telegraph.co.uk, liūdniausia yra tai, kad suvaidinus jame George’as Clooney nuoširdžiai manė, jog tai buvo geriausias jo karjerai teigiamai atsiliepsiantis sprendimas.

Halle Berry – „Moteris-katė“

Aktorė Halle Berry prisipažino, kad praėjus trims metams po to, kai jai buvo įteiktas geriausios aktorės „Oskaras“, ji priėmė ne patį geriausią sprendimą – suvaidinti „DC Universe“ heroję moterį-katę.

Nepaisant to, ryžtingai nusiteikusi ji atvyko į blogiausių filmų apdovanojimų ceremoniją ir padėkojo „Warner Bros“ už vaidmenį „šiame š**o gabale, siaubingame filme“, rašo Telegraph.co.uk.

Maxwellas Caulfieldas ir Michelle Pfeiffer – „Briliantinas 2“

Miljonai gerbėjų, sužavėtų pirmosios „Briliantino“ dalies – ne vieninteliai, kuriuos nuvylė jo tęsinys. Pagrindinės filmo žvaigždės Maxwellas Caulfieldas ir Michelle Pfeiffer jautėsi panašiai.

Nors Michelle Pfeiffer puikiai suvaidino moterį-katę, personažą, dėl kurio taip ant savęs pyko Halle Berry, kiek kitokios nuomonės ji buvo apie Olivijos vaidmenį.

„Negalėjau patikėti, koks blogas jis buvo“, – 2007 metais sakė aktorė, vėliau į kino ekranus sugrįžusi su trenksmu (nusifilmavo filme „Žmogus su randu“). Tačiau jos kolegai Maxwellui Caulfieldui atsigauti taip greitai nepavyko.

„Anksti išmokau labai skaudžią pamoką. Po „Briliantino 2“ filmai, kurie man buvo pažadėti, taip niekuo ir nevirto. Michelle buvo protinga. Iškart po to ji suvaidino „Žmoguje su randu“ su Alu Pacino. Tai parodė jos diapozoną, kad ji gali būti visapusiška. Aš? Kurį laiką man buvo klijuojama saldaus aktoriaus etiketė“, – pasakojo Maxwellas Caulfieldas.

Vida Press nuotr./Michelle Pfeiffer ir Maxwellas Caulfieldas filme „Briliantinas 2“
Vida Press nuotr./Michelle Pfeiffer ir Maxwellas Caulfieldas filme „Briliantinas 2“

Robertas Pattinsonas – visa „Saulėlydžio“ saga

Iš pradžių paauglių širdis aktorius Robertas Pattinsonas užkariavo pasirodęs filme „Haris Poteris ir ugnies taurė“, tačiau tikra Holivudo žvaigžde jį pavertė vaidmuo „Saulėlydžio“ sagoje.

Virtus tragiško likimo vampyru Edvardu, Roberto Pattinsono piniginėje atsidūrė milijonai dolerių, o šalia įsitaisė mylimoji Kristen Stewart – jo kolegė ekrane. Tačiau jo karjerą į aukštumas iškėlusiai istorijos jis taip ir nepamėgo.

„Kai ją skaitau, atrodo, kad ši knyga neturėjo būti išspausdinta“, – apie popieriniu formatu iš pradžių pasirodžiusią „Saulėlydžio“ sagą, vėliau įkvėpusią „50 pilkų atspalvių“ franšizę, kalbėjo Robertas Pattinsonas ir prisipažino, kad jos herojų likimas jautrus ir gražus atrodė tik jų gerbėjams.

Kadras iš filmo/Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas filme „Saulėlydis“ (2008 m.)
Kadras iš filmo/Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas filme „Saulėlydis“ (2008 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius