Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepraėjus nė metams po skyrybų aktorė Michelle Williams jau susižadėjo su kitu ir laukiasi jo vaiko

Aktorei Michelle Williams 2019-ųjų pabaiga – itin džiugi. Kaip praneša „People“, žinoma kino filmų žvaigždė ne tik susižadėjo su miuziklo „Hamiltonas“ režisieriumi Thomasu Kailu, bet ir laukiasi jo vaiko.
Aktorė Michelle Williams
Aktorė Michelle Williams / Vida Press nuotr.

Žinia apie naujus M.Williams santykius ir netrukus jos šeimą papildysiantį narį pasirodė praėjus vos aštuoniems mėnesiams po skyrybų su muzikantu, projekto „Mount Erie“ įkūrėju Philu Elverumu.

Su nauju širdies draugu pirmą kartą viešumoje 39-erių aktorė buvo pastebėta Londone, kur filmavosi juostos „Venom“ tęsiniui. M.Williams taip pat lankėsi Kensingtone esančioje būsimoms mamoms skirtoje kūdikių prekių parduotuvėje, kurioje, pasak „People“ šaltinių, įsigijo ne vieną naujagimių drabužėlių komplektą.

Nėra tiksliai žinoma, kada pradėjo susitikinėti aktorė ir režisierius, prisidėjęs prie Brodvėjaus hitu tapusio miuziklo „Hamiltonas“ kūrimo.

Vida Press nuotr./Režisierius Thomasas Kailas
Vida Press nuotr./Režisierius Thomasas Kailas

Anksčiau M.Williams buvo ištekėjusi už muzikanto Ph.Elverumo. 2018-ųjų liepą pora amžiną meilę prisiekė privačioje ceremonijoje Adirondako kalnuose. Deja, santuoka ilgai netruko – 2019-ųjų balandį „The Hollywood Reporter“ atskleidė, kad pora skirtingais keliais pasuko praėjus vos keliems mėnesiams po jųdviejų tuoktuvių.

Daugiau detalių apie M.Williams ir Ph.Elverumo santuokos iširimo priežastis pateikta nebuvo, tačiau žinoma, kad pora išsiskyrė draugiškai, rašo „Daily Mail“.

Vida Press nuotr./Aktoriai Heathas Ledgeris ir Michelle Williams
Vida Press nuotr./Aktoriai Heathas Ledgeris ir Michelle Williams

15min primena, kad dar anksčiau M.Williams buvo užmezgusi ilgalaikius santykius su garsiu aktoriumi Heathu Ledgeriu, su kuriuo ji susipažino 2004-aisiais filmuodamasi juostoje „Kuprotas kalnas“. Tais pačiais metais juodu pradėjo susitikinėti, o 2005-ųjų spalį porai gimė dukra Matilda.

2007-aisiais susižadėti spėjusi pora išsiskyrė, o po kelių mėnesių aktorius H.Ledgeris, kuriam tuo metu buvo vos 28-eri, mirė perdozavęs narkotikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius