Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščia Katy Perry apsinuogino naujausio kūrinio vaizdo klipe: pamatykite

Katy Perry pademonstravo viską, ką galėjo. 35-erių dainininkė prieš kelias dienas pristatė naujausios dainos „Daisies“ vaizdo klipą, kuriame įamžino vieną gražiausių savo gyvenimo akimirkų – nėštumą.
Katy Perry dainos „Daisies“ vaizdo klipe
Katy Perry dainos „Daisies“ vaizdo klipe / Vida Press nuotr.

Jei prisimenate, žinią, kad ji ir sužadėtinis Orlando Bloomas laukiasi pirmagimio, Katy Perry taip pat atskleidė dainos „Never Worn White“ vaizdo klipe – jo pabaigoje moteris įsiamžino glostanti suapvalėjusį pilvą.

Šiame jautriam kūriniui skirtame klipe dainininkė pademonstravo daugiau nei tik nėščiosios pilvą. Katy Perry įsiamžino nuoga šalia krioklio.

Tiesa, ji nėra pirmoji ir vienintelė garsi moteris pozavusi nėščia priešais kameras. Besilaukiančios apsinuoginusios Demi Moore nuotraukos atsidūrė ant 1991 metų „Vanity Fair“ viršelio, 2006-aisiais jos pėdomis pasekė Britney Spears, o 2012-aisiais Jessica Simpson, pozavusios atitinkamai žurnalų „Harper’s Bazaar“ ir „Elle“ viršeliams.

Nėščios fotosesijose dalyvavo ir Jenna Dewan, Shay Mitchell, Chrissy Teigen bei Kim Kardashian West. Nuotraukas šios moterys paviešino savo socialinių tinklų paskyrose, rašo „Entertainment Tonight“.

Vaizdo klipo dainai „Daisies“ ištrauka su savo sekėjais instagrame pasidalijo ir Katy Perry. Prieraše ji paaiškino dainos prasmę.

„Parašiau šią dainą prieš porą mėnesių kaip priminimą laikytis tikslo, kurį esi sau numatęs, kad ir ką sakytų kiti“, – teigė Katy Perry.

Pamatykite dainos „Daisies“ vaizdo klipą:

VIDEO: Katy Perry - Daisies (Official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius