Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščiai Meghan Markle – dar vienas smūgis: karališkieji rūmai pradeda tyrimą dėl „patyčių“

Princas Harry ir Meghan Markle nuo pat santykių pradžios kovojo su dideliu visuomenės spaudimu ir vieša kritika, nuo skandalų nepavyksta pabėgti ir jiems pasirinkus savarankišką gyvenimą JAV.
Sasekso hercogienė Meghan Markle
Sasekso hercogienė Meghan Markle / Stop kadras

Šią savaitę „The Times“ pasirodęs straipsnis apie Bakingamo rūmuose palyginti trumpą laiką prabuvusios Meghan Markle elgesį vėl įžiebė ugnį tarp karališkosios šeimos.

Didelį atgarsį sukėlusioje publikacijoje teigiama, kad į juos kreipėsi keli neįvardijami šaltiniai, kurie esą norėjo pateikti kitokią versiją apie darbą su Meghan Markle ir kaip su tuo tvarkėsi patys rūmai.

Anot jų, socialiai aktyvi ir prieš patyčias pasisakanti Sasekso hercogienė pati nederamai elgėsi su darbuotojais. Pateiktuose kaltinimuose teigiama, kad Meghan elgesys privertė kelis su ja asmeniškai dirbusius asmenis pasitraukti iš pareigų, o dar vienas darbuotojas pareiškė, kad dirbant su Sasekso hercogiene buvo pažeistas pasitikėjimas, jie neva buvo žeminami.

Netrukus po publikacijos sureagavo ir Meghan Markle atstovas viešiesiems ryšiams, patikinęs, kad tokios kalbos tėra dar vienas bandymas viešai susidoroti. Dar ir todėl, kad praėjusią savaitę karališkoji pora pranešė apie „intymų“ pokalbį su JAV pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey, kuriame, kaip svarstoma, jie patys prisimins savo nuoskaudas, kaip su jais buvo elgiamasi šeimoje.

Vos paskelbus apie šį interviu, Bakingamo rūmai pranešė, kad karališkoji pora visam laikui atsisakė savo karališkosios šeimos narių pareigų, praėjus vos metams nuo monarchiją sudrebinusio jų ankstesnio pranešimo apie savo planus „atsitraukti“ nuo karališkosios šeimos darbų.

„Meghan Markle yra nepaprastai nuliūdinta pastarųjų kalbų, ypač todėl, kad ji pati buvo patyčių taikiniu ir šiuo metu yra visiškai atsidavusi padėti tiems, kas nuo to išgyvena. Ji ir toliau tęs savo misiją pasauliui įskiepyti daugiau atjautos ir sieks būti pavyzdžiu, kaip reikia teisingai elgtis“, – skelbiama komentare.

Bakingamo rūmai pradės tyrimą

Ir nors nesantaika tvyro jau kurį laiką, daugelį nustebino kiek netikėtas Bakingamo rūmų žingsnis. Karališkųjų rūmų atstovai pranešė esantys labai susirūpinę tuo, ką perskaitė spaudoje, ir žada pradėti tyrimą.

„Žinoma, kad esame labai sunerimę dėl pasirodžiusių kaltinimų, kuriuos pareiškė buvę princo Harry ir Meghan Markle darbuotojai. Atsižvelgdami į situaciją, gilinsimės į straipsnyje pateiktas aplinkybes, įtrauksime visus su darbuotojus, ir tuos, kurie paliko savo darbo vietą, tam, kad pamoka būtų išmokta.

Karališkuosiuose rūmuose egzistuoja griežta pagarbos darbe politika, kurios yra laikomasi daugelį metų, o patyčios ir grasinimai tikrai nebus toleruojami“, – paskelbė rūmai.

Ir nors kol kas dar nėra žinoma data, kada karališkieji rūmai pradės tyrimą, teigiama, kad šis klausimas šiuo metu yra vienas iš prioritetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius