-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nėštumą dėl karjeros atidėliojusi Tyra Banks bando pastoti dirbtinio apvaisinimo būdu

Modelis ir televizijos žvaigždė Tyra Banks (41), kuriai nebepavyksta pastoti natūraliai, išbandė dirbtinio apvaisinimo procedūrą.
Tyra Banks
Tyra Banks / AOP nuotr.

Laidos „Topmodeliai“ („America's Next Top Model“) vedėja atskleidė, kad su partneriu, fotografu Eriku Asla, su kuriuo draugauja jau dvejus metus, stengiasi susilaukti vaikų, bet negali natūraliai pastoti.

Tyra Banks pripažino, kad vaikus buvo atidėjusi vėlesniems laikams ir didžiausią dėmesį skyrė karjerai, tačiau dabar trokšta tapti motina.

People.com ji sakė: „Kai man suėjo 40, vienas dalykas, kuris man nepatiko, yra tai, kad neturėjau vaikų. Galvojau: „Prakeikimas, laikrodis tiksi!“. Nuo tada, kai man buvo 24-eri, kasmet sakydavau: „Susilauksiu vaikų po trejų metų“. Kartodavau tai vėl ir vėl. Todėl, kad mano darbas yra labai verslininkiškas. Nesu samdoma, tad pati turiu padaryti viską. Vis bandydavau rasti laiko, kad tai įvyktų“.

„Scanpix“/AP nuotr./Tyra Banks
„Scanpix“/AP nuotr./Tyra Banks

„Kai jau tarsi pasakai „gerai, tiesiog padarysiu tai“, tuomet tai ne taip lengva, kai tampi vyresnė... Buvo nelinksmų momentų dėl to, labai traumuojančių momentų. Tai sunku, kai daraisi vyresnė. Tai nėra kažkas, kas gali tiesiog įvykti... Tikiuosi kelių vaikų, nenoriu tik vieno vaiko. Ir noriu būti tokia mama, pas kurią mano vaikas gali ateiti dėl bet ko“, – pasakojo T.Banks.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyra Banks
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyra Banks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius