-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Netflix“ 2021-ųjų hitai: kurie 10 serialų buvo žiūrimiausi?

2022-ieji beveik ranka pasiekiami, tačiau svarbu apžvelgti ir tai, ką davė besibaigiantys metai. Nemažą dalį kai kurių žmonių laisvalaikio vėl sudarė filmų ir serialų platforma „Netflix“. Nors dėl pandemijos dalį lauktų premjerų teko nukelti, tačiau sulaukėme ir neįtikėtinai daug staigmenų. Tad štai TOP 10 „Netflix“ serialų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį – jie 2021-aisiais buvo žiūrimiausi.
„Squid Game“, „Money Heist“, „Maid“, „Sex Education“ akimirkos
Žiūrimiausi „Netflix“ 2021 m. serialai / Vida Press nuotr.

„Keisti dalykai“, „Karūna“ – tai tie serialai, kurie 2021-aisiais nesulaukė tokio didelio gerbėjų dėmesio kaip anksčiau, mat nauji jų sezonai pasirodys tik kitąmet.

Net neabejojame, kad kai kurie savo kalendoriuose buvo pasižymėję premjerų datas, o gal net užsipirkę įvairių užkandžių, kad savo laiką galėtų praleisti, sekdami naujus serialo siužeto vingius. Tačiau ir čia koją pakišo nelemtoji pandemija, dėl kurios dalies serialų tęsiniai buvo nukelti ir ištikimiausiems „Netflix“ vartotojams teko ieškoti naujų juostų.

Tačiau ši platforma paruošė ir nemažai staigmenų, kai kurios jų sulaukė milžiniško dėmesio visame pasaulyje. Žmonės įvairiuose socialiniuose tinkluose dalijosi tai gerais, tai blogais atsiliepimais.

Įdomu ir tai, kad itin didelės sėkmės sulaukė ne anglų kalba sukurti serialai. Būtent jie tapo puikiu pavyzdžiu, kaip tvirtai žengti į pasaulinę rinką, kurioje dominuoja nebe amerikiečiai ar britai, o būtent ispanai, italai, korėjiečiai bei kiti anksčiau šešėlyje buvę serialų bei filmų kūrėjai.

Todėl turbūt jau dabar svarstote ir nekantraujate sužinote, kokie tai pavadinimai? Tad nieko nelaukdami pristatome žiūrimiausius 2021 m. „Netflix“ serialus.

TOP 10 žiūrimiausių 2021 m. „Netflix“ serialų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius