Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtos sužadėtuvės: Justinas Bieberis pasipiršo modeliui Hailey Baldwin

Pramogų pasaulį apskriejo netikėta, tačiau labai džiugi žinia: popdievaitis Justinas Bieberis (24 m.) per atostogas Bahamose pasipiršo modeliui Hailey Baldwin (21 m.). Pora susižadėjo praėjus tik kelioms savaitėms nuo tada, kai jie atnaujino prieš keletą metų nutrūkusį romaną.
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin / Vida Press nuotr.

Romantiškos sužadėtuvės įvyko šeštadienio vakarą porelei atostogaujant Bahamose.

Apie tai portalui TMZ pranešė du liudininkai, sužadėtuves matę savo akimis. Jie pasakojo, kad tai įvyko prabangaus viešbučio restorane, kur tuo metu visi linksmai šoko salsą.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin 2016 metais
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin 2016 metais

Šokių sūkuryje Justino Bieberio apsauginiai visų žmonių paprašė paslėpti savo mobiliuosius telefonus, nes tuoj įvyks kai kas ypatingo. Ir netrukus jie visi tapo romantiškos akimirkos liudininkais – Justinas paprašė Hailey už jo tekėti, ir ši atsakė „taip“.

Kad pora tikrai susižadėjo ir šių liudininkų pasakojimas nėra išgalvotas, portalui TMZ patvirtino ir patikimas šaltinis iš dainininko aplinkos.

„Tai staigmena, bet tuo pačiu ir ne. Justinas pastarąsias kelias savaites buvo nepaprastai laimingas, – portalas “People„ cituoja kitą šaltinį, taip pat patvirtinusį apie sužadėtuves. – Jis Hailey pažįsta jau seniai. Tai gal ir atrodo skubota, bet jiedu labai gerai pažįsta vienas kitą.“

Manoma, kad būtent apie sužadėtuves užsiminė ir Justino Bieberio tėvas, sekmadienį savo „Instagram“ paskyroje publikavęs sūnaus nuotrauką su iškalbingu prierašu: „Besididžiuojantis yra per menkas žodis! Džiaugiuosi dėl naujo gyvenimo puslapio!“. Dainininko mama Pattie Mallette savo „Twitter“ paskyroje taip pat laidė užuominas su labai paprastu, bet mįslingu įrašu: „Meilė Meilė Meilė Meilė Meilė Meilė Meilė“

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Atsinaujinęs senas romanas

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pažįstami yra jau seniai – jie abu iš to paties draugų rato ir dažnai laiką leisdavo kartu. O 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Tačiau tada jų romanas ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie nusprendė verčiau ir toliau būti tik draugais.

Nuo tada prabėgo pora metų, bet šis knygos puslapis dar nebuvo galutinai užverstas: birželį Justinas ir Hailey vėl atnaujino savo santykius.

15min primena, kad Hailey Baldwin yra Holivudo aktoriaus Stepheno Baldwino dukra. 2017-aisiais žurnalo „Maxim“ ji buvo paskelbta seksualiausia pasaulio moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius