Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nikolajų Baskovą palikusi jo sužadėtinė Viktorija Lopyreva pagaliau atskleidė, kas jos kūdikio tėvas

Buvusi Rusijos estrados žvaigždės Nikolajaus Baskovo sužadėtinė, tituluota gražuolė Viktorija Lopyreva (35 m.) gruodį nustebino pranešusi, kad laukiasi, o kūdikio tėvas – ne garsusis dainininkas. Kurį laiką savo naują meilę laikiusi paslaptyje, dabar gražuolė nebeslepia – vaiko susilauks su žinomu Rusijos verslininku.
Viktorija Lopyreva su nauju mylimuoju ir kūdikio tėvu (kairėje) bei Nikolajumi Baskovu
Viktorija Lopyreva su nauju mylimuoju ir kūdikio tėvu (kairėje) bei Nikolajumi Baskovu / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad buvusi „Mis Rusija“ Viktorija Lopyreva apie savo nėštumą paskelbė gruodžio mėnesį, ir tada garsi moteris patikino, jog kūdikio tėvas – ne Baskovas. Su juo, pasirodo, gražuolė buvo tyliai išsiskyrusi jau kuris laikas, o jos gyvenime per tą laiką spėjo atsirasti kitas vyras – ne iš pramogų pasaulio. Jo tapatybę ir privatumą gražuolė iš pradžių slėpė.

Nieko nuostabaus, kad prasidėjo įnirtingos spėlionės, kas gali būti tasai paslaptingasis vyras. Buvo kalbama net apie Rusijos politiką Vitalijų Mutko!

Tačiau dabar Viktorija nebeslepia – jos širdį užkariavo verslininkas Igoris Bulatovas. Pora šiuo metu kartu gyvena Majamyje, o apie jų santykius žinojo apskritai labai mažai žmonių – tik patys artimiausi.

Vida Press nuotr./Viktorija Lopyreva ir jos mylimasis šį mėnesį Majamyje
Vida Press nuotr./Viktorija Lopyreva ir jos mylimasis šį mėnesį Majamyje
Vida Press nuotr./Viktorija Lopyreva ir jos mylimasis šį mėnesį Majamyje
Vida Press nuotr./Viktorija Lopyreva ir jos mylimasis šį mėnesį Majamyje

„Jis yra verslininkas, mes susipažinome per bendrus draugus. Jis yra privatus asmuo, ir aš tai gerbiu. Jis visiškai nesusijęs su pramogų pasauliu ir man tai be galo patinka. Tiesiogine to žodžio prasme, jis pakylėjo mane arčiau dangaus“, – apie savo mylimąjį kalbėjo Viktorija Lopyreva.

„Mūsų naujiena buvo tokia asmeniška, kad norėjome ja džiaugtis vieni du kaip įmanoma ilgiau. Jis būtų linkęs ir toliau pasilaikyti tai tik sau, ir aš tai suprantu, bet žiniasklaidoje prasidėjo spekuliacijos apie mano nėštumą ir jo jau tiesiog nebebuvo įmanoma slėpti, tad aš apie tai paskelbiau viešai. O tai, žinoma, išprovokavo klausimus apie tėvystę. Tad dabar mes nebeturime ko slėpti, vien tik rodyti – savo laimę ir meilę“, – apie tai, kodėl taip ilgai slėpė savo nėštumą, sakė gražuolė.

„Mėgstu plaukioti ir tam Majamyje yra visos galimybės. Kvėpuoju jūros oru per romantiškus pasivaikščiojimus paplūdimyje“, – apie savo naują gyvenimą svečioje šalyje kalbėjo Rusijos gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius