Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuskendusios aktorės sūnaus ateitimi pasirūpinta: „Choro“ komanda atidarė mokslams skirtą banko sąskaitą

Populiaraus televizijos serialo „Choras“ („Glee“) kūrėjai Nayą Riverą (33 m.) prisimena kaip vieną labiausiai savo darbui ir gerbėjams atsidavusią aktorę. Tragiškos žinios priblokšti, jie pasidalijo jautria jos artimiesiems skirta žinute ir atskleidė atidarę jos be mamos likusio sūnelio mokslams aukštojoje mokykloje skirtą banko sąskaitą.
Naya Rivera su sūnumi
Naya Rivera su sūnumi / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Naya Rivera

15min primena, kad liepos 8 d. buvo paskelbta Nayos Riveros paieška, jai sutartu laiku su sūnumi negrįžus į valčių nuomos punktą. Po penkių dienų intensyvių paieškų Piru ežere, Kalifornijoje, buvo rastas aktorės kūnas. Atlikus skrodimą patvirtinta, kad moteris nuskendo – dėl nelaimės alkoholis, narkotikai ar kitos medžiagos neprisidėjo.

Netrukus po mirties patvirtinimo socialiniuose tinkluose liūdesį ir gedulą reikšti ėmė aktorę Nayą Riverą, „Chore“ vaidinusią palaikymo komandos šokėją Santaną Lopez, pažinoję ir su ja dirbę žmonės.

Muzikinės komedijos autoriai Ryanas Murphy, Ianas Brennanas ir Bradas Falchuckas gyrė moters talentą, teigė, kad „jai rašyti, ją režisuoti ir būti su ja buvo vienas džiaugsmas“, o jos netradicinės seksualinės orientacijos neslepiančio personažo Santanos įkūnijimas apibūdintas kaip „novatoriškas“ ir itin mėgtas žiūrovų.

„Tai buvo vienas pirmųjų kartų, kai televizijoje parodyti atviri vidurinės mokyklos lesbiečių santykiai ir Naya suprato, ką „Brittana“ (personažų Brittany ir Santanos pora – red.past.) reiškė daugybei jaunų moterų, žinančių, jog jas pirmą kartą kažkas atstovauja televizijoje.

Naya norėdavo įsitikinti, kad Santanos meilė Brittany visada būtų išreikšta oriai, stipriai ir tik su geriausiai ketinimais. Nayą visuomet sujaudindavo ir su ja susisiekusios merginos, teigiančios, kokią stiprią įtaką joms padarė Santanos ir Brittany meilė.

Nayos įsipareigojimas joms – ir visiems jos gerbėjams – buvo aiškus. Ji turėjo retą nuolankumo ir beribio pasitikėjimo savo talentu kombinaciją“, – teigiama serialo kūrėjų pranešime, kuriame taip pat rašoma, jog aktorė buvo „tikra profesionale, filmavimo aikštelėje visus nuolat linksmindavusi“.

„Širdimis esame su jos šeima, ypač mama Yolanda, kuri buvo didelė „Choro“ šeimos dalis, bei jos sūnumi Josey“, – tęsė jie ir pridūrė ketverių berniukui, rastam vienam valtyje, atidarę mokslams aukštojoje mokykloje skirtą sąskaitą banke.

Kaip rašo „Evening Standard“, Venturos apygardos šerifo kabineto teigimu, prieš išeikvodama visas jėgas ir nuskęsdama, Naya Rivera iš paskutiniųjų padėjo į valtį įsiropšti su ja ežere plaukiojusiam sūnui, vilkėjusiam gelbėjimo liemenę.

Prie serialo kūrėjų užuojautos aktorės artimiesiems prisidėjo ir kiti žinomi žmonės, tarp kurių ir seriale retkarčiais pasirodydavusi Gwyneth Paltrow, Brado Falchucko žmona, darbą su Naya Rivera apibūdinusi kaip „ypatingą“, bei Demi Lovato, vaidinusi aktorės įkūnyto personažo mylimąją. Dainininkė teigė visada branginsianti drauge su ja sukurtus prisiminimus.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Choro“ aktorius vis persekioja negandos: skandalų ir tragiškų likimų neišvengė pagrindinės žvaigždės

Netektis ir „YouTube“ bendruomenėje: mirė kūdikio besilaukusi 24-erių Nicole Thea

VIDEO: Ištrauka iš serialo „Choras“ („Glee“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius