Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutrūko rusės šokėjos ir Johnny Deppo santykiai: merginą gąsdino staiga užgriuvusi šlovė

Aktorius Johnny Deppas (56) – vėl vienišas. Garsų vyrą, nepripratusi prie didelio susidomėjimo jos ir žvaigždės santykiais, paliko jo daugiau nei perpus jaunesnė mylimoji šokėja iš Rusijos Polina Glen (24).
Johnny Deppas ir Polina Glen
Johnny Deppas ir Polina Glen / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Kai šių metų pradžioje užsienio žiniasklaida pranešė apie tarp šokėjos P.Glen ir aktoriaus J.Deppo užsimezgusius santykius, buvo siekiama kuo daugiau sužinoti apie naują vieno geidžiamiausių jaunikių širdį užkariavusią gražuolę. Paaiškėjo, kad P.Glen – šokėja, tuo užsiimanti nuo pat paauglystės. Paviešintos buvo ir nuotraukos, kuriose šokanti ant baro Sankt Peterburge ji buvo įamžinta tada dar 17-metė.

J.Deppas ir P.Glen, kaip teigiama „Daily Mail“, susitikinėti pradėjo aktoriui siekiant atsigauti po skandalingų skyrybų su buvusia sutuoktine Amber Heard. Oficialiai jųdviejų santuoka nutraukta 2017-ųjų sausį, tačiau nuo tada J.Deppas niekaip negali susitvarkyti su jam prieš keletą metų pateiktais kaltinimais smurtu prieš A.Heard.

Skelbiama, kad vos po kelių savaičių nuo bendravimo pradžios šokėja iš Rusijos apsigyveno pas aktorių jo prabangioje viloje Holivude. Juodu netgi galvojo apie šeimos sukūrimą, tuoktuves.

Tačiau dabar bet kokios mintys apie santuoką vejamos šalin. Vienas P.Glen artimas šaltinis sakė: „Polinai nepatiko dėmesys, kurio ji sulaukė dėl santykių. Ją tai gąsdino. Šiuo metu ji vaikšto nuleidusi galvą Rusijoje ir Johnny pranešė, kad santuoka šiuo metu yra tikra beprotybė.“

View this post on Instagram

My Italian dream trip. ????????????????

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Teigiama, kad vos po pirmos savaitės bendravimo J.Deppas troško susipažinti su rusės tėvų Genadijumi ir veterinare dirbančia jos mama Irina, už J.Deppą jaunesne vos ketveriais metais.

„Nepaisant apkalbų, kad su Johnny Polina yra tik dėl šlovės, gyvendama su juo ji per daug niekuo neišsiskyrė, ir toliau dirbdavo šokių choreografe, laiką leisdavo namuose su J.Deppu. Jo žinomumo lygis ir besitęsianti kova su Amber jai kėlė stresą, – pasakojo vienas rusės draugų. – Johnny blaškė jo nesutarimai su Amber ir Polina nemanė, kad dabar yra tinkamas metas jiems įsipareigoti.“

„Scanpix“/AP nuotr./Johnny Deppas (2011 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Johnny Deppas (2011 m.)

Manoma, kad visą pavasarį ir didžiąją dalį vasaros P.Glen praleido tarp Holivudo ir Rusijos, neapsispręsdama, kur pasilikti. Šiuo metu, pasak šaltinio, ji „neapibrėžtam laiko periodui“ grįžo į gimtąją šalį.

Po J.Deppo ir A.Heard skyrybų aktorius sutiko buvusiai sutuoktinei sumokėti maždaug 6,6 mln. eurų. Kaip pasakojo pati aktorė, visą įspūdingą sumą ji paaukojo dviem labdaros organizacijoms.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amber Heard ir Johnny Deppas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius