Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 10

„NY Times“: Jie klykė, mes klykėme. Dabar jie ir vėl „Klyksme“

Praėjus 25 metams po „Klyksmo“, aktorė Neve Campbell visur, kur tik eina, vis dar mato vaiduoklio kaukę dėvintį žudiką. Praėjusį Heloviną N.Campbell atvedė savo vaikus į moliūgų lauką Holivude, kur jie pamatė kitus lankytojus, užsidėjusius dejuojančio kaukėtojo žudiko veido kaukes, kokias dėvėjo žudikai, kankinę jos veikėją šiuose siaubo filmuose.
Filmo „Klyksmas“ akimirka
Filmo „Klyksmas“ akimirka / Vida Press nuotr.

Nors atrodė, kad šiais kostiumais persirengę pramogautojai N.Campbell nepastebėjo, ji atsispyrė vyresniojo sūnaus raginimams atskleisti, kad jie yra bebaimės „Klyksmo“ pagrindinės herojės Sidnės Preskot, kurią ji vaidina nuo 1996 m., akivaizdoje.

„Mano 9-metis nėra matęs filmų, bet, aišku, apie juos žino, – sakė N.Campbell. – Ir jis mane įtikinėjo: „Mama, tu turėtum jiems pasakyti!“ Bet juk aš neisiu ir nesakysiu jiems: „Ei, ar žinai, kas aš esu?“ Nors turbūt jiems būtų smagu“, – nusijuokė ji.

Išgirdę N.Campbell pasakojimą, jos du ilgamečiai „Klyksmo“ kolegos juokavo apie tai, kad suvaidinę šiuose filmuose jie kitaip žiūri į Heloviną. Courteney Cox, vaidinanti ryškią televizijos asmenybę Geilę Veters, sakė, kad ji sukaupusi kaukėtojo žudiko kaukių atsargas: „Nusipirkau penkias iš „Amazon“.“

Davidas Arquette'as sakė, kad jam buvo net lengviau žmonėms priminti apie jo ekrane įkūnytą nelaimingą pareigūną Diuvį Railį. „Kaip manote, kodėl aš turiu tokius ūsus?“ – klausė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius