-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oskaro“ laureatė Charlize Theron apie tėvą nužudžiusią motiną: „Man ne gėda apie tai kalbėti“

Holivudo aktorė Charlize Theron – stipri moteris ne tik ekrane. Žvaigždės gyvenimas, prieš tampant garsia, buvo paženklintas ne vieno skaudaus ir tragiškai pasibaigti galėjusio įvykio. Ch.Theron neketina slėpti fakto, kad jos mama, gindama dukrą ir save, nušovė aktorės tėvą.
Aktorė Charlize Theron su mama Gerda
Aktorė Charlize Theron su mama Gerda / Vida Press nuotr.

Kino filmų žvaigždė Ch.Theron su tėvu Charlesu ir motina Gerda Martiz augo Pietų Afrikoje, netoli Johanesburgo. Jos šeima turėjo ūkį.

Savo tėvą Holivudo aktorė apibūdina kaip „labai baisų žmogų“, kurio ne apsvaigusio ji neprisimena. Pasak Ch.Theron, gyvenimas su alkoholiku buvo „beviltiškas“, nenuspėjamas ir įtemptas. Prisimindama tą įvykį, žinoma moteris pasakojo, kad tą vakarą jos tėvas buvo toks girtas, kad „turėjo nesugebėti paeiti, kai į namus įžengė su ginklu rankose“.

Ch.Theron buvo vos 15 metų, kai jos alkoholikas tėvas ginklą nutaikė į dukrą ir žmoną. Laimei, nė viena iššautų kulkų moterų nepasiekė.

„Mano mama ir aš miegamajame savo kūnais spaudėmės prie durų, nes jis bandė jas atidaryti. Jis žengė žingsnį atgal ir paleido tris kulkas“, – tęsė filmo „Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias“ žvaigždė Ch.Theron.

Vėliau aktorės mama šovė į Charlesą. Po 1991-ųjų įvykio moteriai kaltinimai pateikti nebuvo, nes ji gynėsi ir bandė apsaugoti dukrą.

Vida Press nuotr./Charlize Theron su mama Gerda
Vida Press nuotr./Charlize Theron su mama Gerda

Aktorė atviravo, kad su smurtu, kurį patyrė ir ji, kasdien susiduria daugybė žmonių. „Man ne gėda apie tai kalbėti, nes kuo daugiau apie tai kalbame, tuo labiau suprantame, kad į tokias situacijas mes patenkame ne vieninteliai.

Asmeniškai man ši istorija yra apie vaikystę su priklausomybę turinčiais žmonėmis ir kaip tai paveikia aplinkinius. Manau, kad mūsų šeima nebuvo sveika ir visa tai mumyse paliko randus. Žinoma, norėčiau, kad tai nebūtų įvykę“, – NPR pasakojo aktorė.

Įvykiai šeimoje tik dar labai sustiprino likusias jos nares. Ch.Theron interviu metu NPR padėkojo savo geriausiai draugei mama, padėjusiai jai tapti stipria ir nepriklausoma bei be galo drąsia moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius