Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kaip atrodys gėlių dekoras karališkosiose princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse

JAV aktorė Meghan Markle, tekėdama už britų princo Harry, prie altoriaus žengs apsupta bijūnų, rusmenių ir baltų rožių, sekmadienį paskelbė Kensingtono rūmai.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Jų vestuves, kurios įvyks gegužės 19 dieną Vindzoro pilyje į vakarus Londono, puoš gėlės, natūraliai žydinčios šiuo metų laiku, nurodė Harry oficialioji rezidencija.

Gėlių dizainerė Philippa Craddock sakė, kad laimingieji sužadėtiniai drauge su ja aktyviai planavo dekorą.

„Procesas vyko glaudžiai bendradarbiaujant, laisvai, kūrybingai ir smagiai, – sakė ji. – Dirbti su jais buvo absoliutus malonumas.“

Šv.Jurgio koplyčia, kur įvyks jungtuvės, bus išpuošta vietos augalais, daugiausia iš Harry senelei karalienei Elizabeth II priklausančios Vindzoro valdos parkų ir sodų.

Bus panaudotos buko, beržo ir skroblo šakos, papuošimai atspindės laukinius ir natūralius kraštovaizdžius, iš kurių bus paimti augalai.

„Galutinės kompozicijos simbolizuos juos kaip porą, to visada siekiu savo darbuose, o pagrindiniai dalykai bus vietos ištekliai, sezoniškumas ir tvarumas“, – sakė Ph.Craddock.

Buvęs armijos karininkas Harry, kuriam – 33-eji, yra penktas asmuo eilėje į britų sostą. Apie sužadėtuves su 36 metų M. Markle jis paskelbė lapkritį.

Nuo to laiko pora kelis kartus pasirodė viešuose renginiuose.

Į vestuves pakviesta maždaug 600 žmonių, o 200 svečių dalyvaus privačioje vakaro puotoje, kurią rengia Harry tėvas, sosto įpėdinis princas Charlesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius