Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamela Anderson paatviravo apie seksualinį gyvenimą su 18 metų jaunesniu Prancūzijos futbolininku

Antradienio vakarą vykstant Prancūzijos ir Belgijos varžyboms dėl vietos Pasaulio futbolo čempionato finale, svarbių asmenų ložėje buvo galima pamatyti ir legendinę „gelbėtoją“ Pamelą Anderson. Į Sankt Peterburgą seksualioji aktorė atvyko palaikyti savo mylimojo, 18 metų jaunesnio futbolininko Adilo Rami.
Pamela Anderson ir Adilas Rami
Pamela Anderson ir Adilas Rami / „Scanpix“ nuotr.

Nuotraukas iš svarbių asmenų ložės, kur buvo Pamela Anderson, galite pažiūrėti štai ČIA.

15min primena, kad 51-erių Pamela Anderson su 32-ejų Adilu Rami susipažino 2017 metų gegužę Kanų kino festivalyje ir nuo tada yra neišskiriami. Ji net atsikraustė gyventi į Prancūziją pas savo mylimąjį ir neplanuoja grįžti į Ameriką – Europoje nori likti visam laikui.

Nors anksčiau Pamela Anderson apie savo santykius su Prancūzijos futbolininku nedaugžodžiavo ir apskritai susilaikydavo nuo komentarų, vis tik per šį futbolo čempionatą aktorė šiek tiek atleido vadeles ir per interviu „The Sun“ prasitarė apie jųdviejų seksualinį gyvenimą.

Viena iš pikantiškų detalių, kurias Pamela išdavė – tai kad Adilui patinka, kai jį gundydama ji persirengia seksualia kambarių tvarkytoja. Ir tuojau pat susigriebusi pridūrė, kad „man nederėtų apie tai kalbėti, aš tokia negera, neturiu jokių ribų“.

Pamela tame pačiame interviu taip pat sakė, kad norėtų pamėginti dar kartą ištekėti, tačiau jai nepatinka terminas „berniukas-žaisliukas“, kalbant apie jos daug jaunesnį mylimąjį.

„Jis fantastiškas. Aš jį, žinoma, myliu. Norėčiau dar kada nors ištekėti, bet nemėgstu frazės „berniukas-žaisliukas“. Man jis labai rūpi ir mudu puikiai sutariame. Kas žino, kiek ilgai šis pasaulis dar gyvuos, kai viskas šiuo metu šitaip vyksta. Tad reikia mėgautis savo gyvenimu“, – samprotavo ji.

Pamelos Anderson mylimasis Adilas Rami gimė Korsikos saloje, marokiečių šeimoje. Jis nuo 2010 metų žaidžia Prancūzijos nacionalinėje rinktinėje ir yra Marselio „Olympique“ gynėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius