-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panseksuale save pristatanti Miley Cyrus vėl vieniša: nutraukė trumpą romaną su Kaitlynn Carter

Miley Cyrus gyvenime skyrybų netrūksta. Prieš keletą savaičių pasirodė pranešimai apie pasibaigusią jos ir aktoriaus Liamo Hemswortho vos daugiau nei aštuonis mėnesius trukusią santuoką. Dabar užsienio žiniasklaidoje dėl tų pačių dalykų – nutrūkusių santykių – atsidūrė Miley ir jos naujos mylimosios Kaitlynn Carter vardai.
Kaitlynn Carter, Miley Cyrus
Kaitlynn Carter, Miley Cyrus / Vida Press nuotr.

„Us Weekly“ praneša, kad merginos romantišką ir aistringą draugystę nutraukti nusprendė savaitgalį prieš Miley išvykstant į Las Vegasą, kur ji turėjo pasirodyti „iHeart Radio“ festivalyje. Tuo metu Kaitlynn liko Los Andžele.

„Miley ir Kaitlynn išsiskyrė. Jos liko draugėmis, – „People“ sakė merginoms artimas šaltinis. – Jos ilgą laiką buvo draugės, palaikė viena kitą abiem skiriantis su antrosiomis pusėmis, tačiau romantiški santykiai jų nebesieja.“

Šios skyrybos gerokai nustebino abiejų moterų artimuosius ir draugus. Pasak jų, Miley ir Kaitlynn „tiko viena kitai“, o jųdviejų santykiai „atrodė nuoširdūs ir rimti“.

Trumpas romanas tarp jaunų moterų įsiplieskė iširus M.Cyrus ir L.Hemswortho santuokai. Praeitą mėnesį kino juostos „Paskutinė daina“ („Last Song“) filmavimo aikštelėje susipažinę aktoriai pasirašė skyrybų dokumentus. Jųdviejų kaip vyro ir žmonos gyvenimas tęsėsi vos aštuonis mėnesius, nors kartu pora praleido daugiau nei 10 metų.

Kaip skelbė radaronline.com, skyrybas inicijavo pati Miley. Ji teigė „nesanti pasiruošusi visą gyvenimą įsipareigoti tik vienam žmogui“. Be to, 29-erių L.Hemsworthas iškart norėjo pradėti kurti šeimą. „Jis norėjo vaikų, o ji – nebe“, – pasakojo šaltinis.

Miley, neseniai supratusi esanti panseksualė – neapsiribojančia tik vienos lyties ar orientacijos asmenimis – taip pat dar norėjo patyrinėti savo seksualinę orientaciją.

„Ji aiškiai sakė norinti pasilinksminti su kitais žmonėmis – vyrais ir moterimis, bet jam (Liamui – red. past.) tai suprasti visada buvo sunku“, – tęsė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius