Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton su mylimuoju ruošiasi susilaukti vaikų: pradėjo dirbtinio apvaisinimo procesą

Paris Hilton (39 m.) netrukus gali tapti mama. Šeimos verslo paveldėtoja atskleidė su mylimuoju Carteriu Reumu (39 m.) pradėjusi dirbtinio apvaisinimo procedūrą.
Paris Hilton ir Carteris Reumas
Paris Hilton ir Carteris Reumas / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Paris Hilton

„Pradėjome dirbtinio apvaisinimo procesą, tad jei noriu, galiu išsirinkti dvynius“, – „The Trend Reporter with Mara“ tinklalaidėje pasakojo P.Hilton.

Apie tokį būdą susilaukti vaikų žinomai moteriai papasakojo ilgametė draugė Kim Kardashian, pati neslėpusi, kad turi gausią šeimą dėl dirbtinio apvaisinimo ir surogacijos.

„Nieko apie tai nežinojau. Džiaugiuosi, kad ji pasidalijo patarimais ir supažindino su savo gydytoju. Taigi, mes esame tam pasiruošę, – tęsė P.Hilton, taip pat atskleidė, kad ir kiaušinėliai jau užšaldyti. – Buvo nelengva, bet žinau, kad verta.“

Pramogų pasaulio ikona neslepia norinti susilaukti dvynių – berniuko ir mergaitės, bei paaiškino, kad svajonę tiksliai išpildyti galima tik dirbtinio apvaisinimo būdu. Tačiau tik ties dviem vaikais verslininkė nesustotų – norėtų dar bent vienos ar dviejų atžalų, rašo Eonline.com.

Moteris neabejoja, kad bus gera mama. Jei nekyla ir klausimų, ar sutvertas tėvystei yra jos vaikinas C.Reumas. Sprendžiant iš to, kaip jis bendrauja su P.Hilton sesers Nicky vaikais, mados ikona vadinama moteris įsitikinusi jo įgūdžiais.

Kaip ir faktu, kad C.Reumas – jai skirtas žmogus. „100 proc.“ – sakė moteris.

„Tikrai tikiu, kad šeima ir vaikai suteikia gyvenimui prasmę. O aš kol kas to nepatyriau, nes neturėjau mano meilės verto žmogaus, bet pagaliau jį radau“, – teigė P.Hilton.

Kaip rašo Eonline.com, pora susipažino prieš kiek daugiau nei metus Hamptone ir nuo tos akimirkos juodu, kaip sakė pati P.Hilton, yra „neišskiriami“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paris Hilton sekso juostos skandalas jos artimuosius palaužė: manė, kad moters karjerai – galas

Neįprasti garsenybių pirkiniai – nuo dinozauro kaukolės iki bilieto į kosmosą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius