Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Jackson – apie tėčio Michaelo Jacksono auklėjimą: vaikai nebuvo lepinami, matė ne vien tik prabangą

Paris Jackson papasakojo, ką reiškė turėti popmuzikos karaliumi tituluotą Michaelą Jacksoną kaip tėtį. Pasirodo, jo vaikų gyvenimas nebuvo visai toks, kokį visi įsivaizdavome.
Paris Jackson
Paris Jackson / „Scanpix“ nuotr.

22-ejų Paris, sekanti garsaus tėčio pėdomis ir pradėjusi muzikinę karjerą bei neseniai išleidusi debiutinį solinį albumą „Wilted“, vaikystėje apkeliavo didžiąją dalį pasaulio, už ką ji sakė esanti labai dėkinga. Tačiau nuo pat mažų dienų ji išmoko, kad jaustis lyg turėtų daugiau teisių nei kiti ji neturėtų.

Kalbėdama su Naomi Campbell supermodelio „YouTube“ projekte „No Filter“, Paris prisipažino, kad Michaelas Jacksonas darė viską, jog jo vaikai būtų kultūriškai išprusę.

„Mano tėtis rūpinosi mūsų kultūriniu išsilavinimu, mokslais, ne tik mus supusia prabanga, pavyzdžiui, gyvenimu viešbučiuose, penkių žvaigždučių apartamentuose. Mes matėme viską. Lankėmės trečiojo pasaulio šalyse. Susipažinome su kiekviena spektro dalimi“, – kalbėjo Paris.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelo Jacksono vaikai Blanketas, Paris ir Prince'as (2012 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelo Jacksono vaikai Blanketas, Paris ir Prince'as (2012 m.)

Naomi Campbell pakomentavus, kad dėl to, jog yra žinoma, Paris neturėtų dalyvauti modelių atrankose, o darbą gauti iškart, mergina paaiškino tvirtai tikinti, kad sėkminga tapti ji turi savo pastangomis – taip savo vaikus auklėjo Michaelas Jacksonas.

„Augdami mokėmės viską užsidirbti, – pasakojo Paris. – Jei norėjome penkių žaislų (…), turėjome perskaityti penkias knygas. Svarbiausia – uždarbis, o ne mąstymas, kad viską gausi. (…) Tai – laimėjimas.“

Bendraudama su supermodeliu Paris Jackson taip pat atskleidė žinanti visų Michaelo Jacksono dainų žodžius ir užsiminė, kad jo mėgti muzikos stiliai turi įtakos ir jos pačios kuriamai muzikai.

„Jam patiko klasikinė muzika ir džiazas bei hiphopas ir ritmenbliuzas, taip pat „Motown“ (įrašų kompanija – red.past.) kūriniai. Tačiau taip pat mėgo radijo stočių Top 40 grojaraščius, mylėjo roką, švelnų roką, „The Beatles“.

Užaugome to klausydamiesi ir, man atrodo, kad tai kažkaip turėjo įtakos mano pačios kūriniams. Jei pasiklausytumėte mano albumo, išgirstumėte ir kino filmų garso takelių autorių, tokių kaip Hanso Zimmerio ir Danny Elfmano įtaką, taip pat roko grupių, pavyzdžiui, „Radiohead“ ir „Manchester Orschestra“,” – pasakojo Paris Jackson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius