-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paryžiuje susižadėjo Holivudo žvaigždės Charlize Theron ir Seanas Pennas

Holivudo žvaigždės Charlize Theron (39 m.) ir Seanas Pennas (54 m.) planuoja susituokti – pora slapta susižadėjo dar lapkričio mėnesį per romantišką kelionę į Paryžių.
Seanas Pennas ir Charlize Theron
Seanas Pennas ir Charlize Theron / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalui „Us Weekly“ patikimas šaltinis patvirtino, kad pora nusprendė perkelti savo santykius į kitą, kur kas rimtesnį, lygį.

Tiesa, garsių aktorių sužadėtuvės nebuvo tokios, kaip įprasta. Šaltinis žurnalui sakė, kad Seanas Pennas mylimajai neįteikė jokio žiedo, tačiau jis kitaip įsipareigojo ją vesti.

Charlize Theron ir Seanas Pennas geri draugai yra daugiau kaip 18 metų, tačiau pora jiedu tapo tik kiek daugiau nei prieš metus.

Seanas Pennas anksčiau buvo vedęs du kartus, o štai Charlize Theron dar niekada nebuvo ištekėjusi – ji ne kartą yra sakiusi, kad santuoka jai neatrodo būtina.

„Tikrai suprantu santuokos svarbą ir ką ta ceremonija daugeliui reiškia, bet tai toks asmeniškas dalykas... Pasakysiu taip: aš niekada nesvajojau apie baltą suknelę. O kai matydavau, kaip kiti žmonės tuokiasi, džiaugdavausi už juos, bet, nuoširdžiai kalbant, ir truputį liūdėdavau. Juk vestuvės turėtų būti ta diena, kai švenčiama meilė, o tematai, kaip ką tik susituokusi pora visą vakarą atskirai vienas nuo kito laksto prie svečių norėdami, kad visiems kitiems viskas būtų gerai ir nieko netrūktų“, – savo požiūrį į vestuves šių metų gegužę išdėstė Charlize Theron.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Charlize Theron ir Seanas Pennas
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Charlize Theron ir Seanas Pennas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius