-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paskelbta oficiali „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio mirties priežastis

Prieš savaitę pasaulį apskriejo žinia, kad sulaukęs 91-erių mirė „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris. Iš pat pradžių skelbta, kad garbaus amžiaus vyras išėjo dėl natūralių priežasčių, o dabar aiškėja ir oficiali jo mirties priežastis, įrašyta jo mirties liudijime.
Hugh Hefneris
Hugh Hefneris su „Playboy“ zuikutėmis / Vida Press nuotr.

Kaip skelbia „People“, Hugh Hefnerio mirties liudijime įrašyta, kad jis mirė sustojus širdžiai ir dėl kvėpavimo nepakankamumo, kuriuos sukėlė sepsis bei gydymui nepasidavusi E. coli bakterija.

Portalo TMZ žiniomis, E. coli bakterijos sukelta infekcija Hugh Hefnerį pakirto per šešias dienas. Anot Los Andželo sveikatos departamento, ši bakterija nėra labai pavojinga suaugusiam žmogui, tačiau ja užsikrėtę vaikai ir senoliai gali patirti sunkių komplikacijų, kurios kartais pasibaigia mirtimi.

Hugh Hefnerį taip pat kamavo nugaros problemos, stipriai apribojusios jo gebėjimą judėti – paskutiniais gyvenimo mėnesiais jis vaikščiodavo tik su vaikštyne.

15min primena, kad Hugh Hefneris mirė rugsėjo 27-ąją savo namuose, apsuptas šeimos narių. Praėjusį šeštadienį jis buvo kukliai palaidotas Los Andželo Westwood Vilage memorialiniame parke. Amžinojo poilsio jis atgulė greta Holivudo legendos, pirmosios „Playboy“ viršelio žvaigždės Marilyn Monroe.

Hugh Hefnerio gedi keturi jo jau suaugę vaikai, kuriuos pagimdė pirmos dvi „pleibojaus“ žmonos, bei trečioji sutuoktinė – net 60 metų už jį jaunesnė Crystal Harris (31 m.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Paviešintame vaizdo įraše – prieš mirtį nufilmuotas „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius