Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė „The Cranberries“ vokalistės žinutė prieš netikėtą mirtį: pokštavo ir planavo ateitį

Pirmadienį muzikos pasaulį sukrėtė žinia apie netikėtą grupės „The Cranberries“ vokalistės Dolores O'Riordan mirtį. Su artimos draugės netektimi sunku susitaikyti ir jos prodiuseriui Danui Waite'ui – jam buvo skirta paskutinė dainininkės balso žinutė telefone, kurioje Dolores buvo pakilios nuotaikos ir planavo jųdviejų susitikimą.
„The Cranberries“ vokalistė Dolores O‘Riordan
„The Cranberries“ vokalistė Dolores O‘Riordan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo portalas independent.co.uk, Danas Waite'as sekmadienį po vidurnakčio gavo Dolores O'Riordan balso žinutę, kurioje dainininkė skambėjo it būtų „kupina gyvybės“.

„Ji sakė, kaip jai patiko „Bad Wolves“ „Zombie“ versija – ji nekantravo susitikti su manimi studijoje ir įrašyti vokalinę partiją tai dainai, – pasakojo prodiuseris. – Ji buvo kupina gyvybės, juokavo ir laukė susitikimo su manimi ir mano žmona ateinančią savaitę.“

15min primena, kad Dolores O'Riordan kūnas buvo rastas pirmadienio rytą viešbučio kambaryje. Tą dieną ji turėjo kartu su grupe „Bad Wolves“ įrašyti minėtą „Zombie“ versiją – būtent dėl to ji buvo trumpam atvykusi į Londoną.

Dainininkės atstovas spaudai sakė, kad jos mirtis buvo staigi ir netikėta. Mirties priežastis kol kas nėra skelbiama, tačiau anot policijos pareigūnų, ji neatrodo įtartina.

Dolores O'Riordan su buvusiu vyru Donu Burtonu turėjo tris vaikus – 20-metį sūnų ir 16-os bei 12-os metų dukras, kurie gyvena Kanadoje su tėvu.

Dainininkė keletą pastarųjų metų draugavo su muzikantu Ole Koretsky, su kuriuo kartu grojo grupėje „D.A.R.K.“. Jis sausio 2-ąją publikavo asmenukę su Dolores, kurioje abu atrodė įsimylėję ir laimingi. „Naujųjų metų vakaras: maistas į namus, televizorius ir pižamos“ – šitaip ramiai 2018-uosius sutiko pora.

„Instagram“ nuotr./Dolores O'Riordan su draugu Ole Koretsky
„Instagram“ nuotr./Dolores O'Riordan su draugu Ole Koretsky

Dolores O'Riordan 2015 metais buvo diagnozuota maniakinė depresija, arba kitaip – bipolinis sutrikimas. Tai – vienas sunkiausių nuotaikos sutrikimų, kai nuotaika svyruoja nuo labai pakylėtos iki depresijos.

Dainininkė yra sakiusi, kad turėjo mitybos sutrikimų, buvo priklausoma nuo alkoholio, o vaikystėje buvo skriaudžiama. Depresija buvo nuolatinė jos palydovė, o 2013 metais dainininkė net bandė žudytis.

Dolores O'Riordan su grupe „The Cranberries“ yra pardavusi daugiau nei 40 milijonų įrašų visame pasaulyje. Garsiausias šios grupės hitas – 1993 metais pasirodžiusi daina „Zombie“.

VIDEO: The Cranberries - Zombie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius