Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pati to nenutuokdama, M.Markle karališkam gyvenimui ruošėsi dar prieš pažintį su princu Harry

Sasekso hercogienės karjera Holivude, kurios ji sėkmingai siekė prieš susipažindama su princu Harry, suteikė buvusiai aktorei visų į karališkąją šeimą įsilieti būtinų įgūdžių, teigia britų monarchais besidominti Ashley Pearson.
Sasekso hercogai, Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“
Sasekso hercogai, Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“ / „Scanpix“ nuotr.

Naujos „Channel 5“ dokumentikos „Meghan & Harry: Movies, Marriage & Motherhood“ prodiuserius žurnalistė A.Pearson patikino, kad Meghan Markle patirtis šou versle – itin vertinga ir naudinga karališkojoje šeimoje, rašo Express.co.uk.

Dokumentikoje prisimenamos Sasekso hercogienės studijos prestižiniame North-Western universitete, kur ji mokėsi teatro ir tarptautinių santykių subtilybių.

„Tarptautiniai santykiai ir beveik šou verslas – tobula kombinacija žmogui, tapsiančiam karališkosios šeimos dalimi“, – sakė A.Pearson.

Pasak jos, britų monarchijoje šou verslas neišvengiamas: „Apie tai niekas nekalba, bet tai beveik tas pats, kas būti aktore. Turi džiaugtis galimybėmis susipažinti su žmonėmis, net tais, kurie kartais lepteli ką nors netaktiško arba nepadoraus. O tu ir toliau turi su jais bendrauti bei visą laiką šypsotis.

Esi ir fotografuojamas. Šiam vaidmeniui Meghan geriau pasiruošti tikrai negalėjo.“

Diskusijos apie hercogienės Meghan praeitį, padėjusią įsilieti į karališkąją šeimą, pasirodė po žinios, kad karališkosios poros interviu su Oprah Winfrey, gera jųdviejų bičiule, eteryje pasirodys tą pačią dieną, kaip ir karalienės Elizabeth II metinė žinutė Sandraugos dienos proga.

Karališkosios šeimos komentatorius Richardas Fitzwilliamsas tikina, kad tokio nesusipratimo buvo galima išvengti Sasekso hercogams apie jį asmeniškai pranešus Elizabeth II anksčiau nei tai padarė žiniasklaida.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princas Philipas gydomas dėl infekcijos ir dar kurį laiką bus ligoninėje

Princesė Eugenie atskleidė pirmagimio vardą: juo išreiškė pagarbą karališkosios šeimos nariui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius