Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„People“ seksualiausiu pasaulio vyru išrinko Gwen Stefani mylimąjį Blake'ą Sheltoną: ar sutinkate?

JAV žurnalas „People“ kasmet renka seksualiausią garsų vyrą – šiemet šis titulas skirtas kantri muzikos superžvaigždei, muzikinio realybės šou „The Voice“ teisėjui ir dainininkės Gwen Stefani mylimajam Blake'ui Sheltonui (41 m.).
„People“ seksualiausiu pasaulio vyru išrinko Gwen Stefani mylimąjį Blake'ą Sheltoną
„People“ seksualiausiu pasaulio vyru išrinko Gwen Stefani mylimąjį Blake'ą Sheltoną / „Scanpix“ nuotr. ir „People“ viršelis

Duodamas interviu „People“, dainininkas juokavo, esą labiausiai gavęs šį titulą džiaugiasi dėl to, kad juo galės pasipuikuoti prieš savo kolegą Adamą Levine'ą – jiedu abu yra „The Voice“ teisėjai, o Adamas seksualiausiu pasaulio vyru buvo išrinktas 2013 metais.

„Nekantrauju, kada galėsiu pakišti Adamui tai po nosimi. Kad ir kaip didžiuočiausi ir jausčiausi pagerbtas, jog jūs išrinkote mane, iš tiesų man tai svarbu labiausiai dėl to“, – juokėsi jis.

Blake'as Sheltonas taip pat juokavo, kad sužinoję, jog „People“ seksualiausiu pasaulio vyru nori paskelbti būtent jį, pagalvojo: „Oho, jie tikriausiai nebeturi iš ko rinktis“.

Dainininkas sako, kad niekada nesijautė gražus ir atitinkantis standartų. „Norint apibūdinti save vaikystėje, į galvą šauna vienas žodis – ir jis yra „storas“. Žmonės sako, kad aš visai nepasikeičiau nuo tada, kai išgarsėjau. Ir aš vis dar storas“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas

Tačiau būtent todėl seksualiausio pasaulio vyro titulas jam yra kaip įvertinimas, visą gyvenimą suteiksiantis jam pasitikėjimo savimi.

„Tai bus naudojama kiekviename pokalbyje, nesvarbu, ar tai būtų per „The Voice“, ar kalbant su daktaru. Kai žmonės prieina prie Adamo ir kreipiasi į jį „pone seksualusis“, jis visada lydosi. Jei tai bus pasakyta man, aš atsakysiu „Po paraliais taip, aš esu ponas seksualusis!“. Visą savo gyvenimą buvau bjaurus – jei turiu galimybę pabūti seksualus vienus metus, pasinaudosiu ja“, – kalbėjo kantri muzikos superžvaigždė.

Į specialų „People“ seksualiausių pasaulio vyrų numerį taip pat pateko ir kiti garsūs vyrai – aktoriai Ryanas Goslingas, Zacas Efronas ir Armie Hammeris, hito „Despacito“ atlikėjas Luisas Fonsi, reperis 50 Cent bei kiti.

15min primena, kad pernai žurnalas „People“ seksualiausio pasaulio vyro titulą suteikė raumeningajam aktoriui Dwayne'ui Johnsonui. Dar anksčiau seksualiausiais buvo paskelbti futbolininkas Davidas Beckhamas, aktoriai Chrisas Hemsworthas, Benas Affleckas, Bradley Cooperis, Johnny Deppas, Ryanas Reynoldsas ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius