Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per kelias dienas su sužadėtiniu susitaikiusi Amanda Bynes laukiasi pirmagimio

Susižadėjusi, po trijų savaičių išsiskyrusi, o dar po kelių dienų su sužadėtiniu vėl susitaikiusi skandalingoji Amanda Bynes (33 m.) – nėščia. Skandalingai pagarsėjusi buvusi aktorė laukiasi savo ir Paulo Michaelo (28 m.) pirmagimio.
Amanda Bynes susižadėjo su Paulu Michaelu
Amanda Bynes susižadėjo su Paulu Michaelu / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Apie tai, kad taps tėvu, kovo 17-ąją instagrame paskelbė P.Michaelas. Čia jis pasidalijo sena savo ir A.Bynes asmenuke ir ultragarsu daryta vaisiaus nuotrauka su A.Bynes vardu, rašo „Us Weekly“.

Naujieną „Us Weekly“ patvirtino ir šaltinis: „Amanda yra nėščia ir labai laiminga.“

Taip pat pažymima, kad kiek anksčiau A.Bynes buvo pastebėta prie ginekologo kabineto Los Andžele. Kaip pasakojo šaltinis, laukimo salėje ji buvo kartu su drauge.

Manoma, kad tuomet moteris buvo atvykusi darytis ultragarso tyrimo. Teigiama, kad „ji su drauge kalbėjosi apie tai, ko tikėtis“.

„Ji atrodė susijaudinusi“, – žiniasklaidai atskleidė viešai neįvardytas asmuo.

Skelbiama, kad A.Bynes pastaruoju metu stengiasi gyventi blaiviai, tačiau šiuo metu viename gydymo centre vis dar sprendžia psichologines problemas.

O naujienos apie nėštumą žiniasklaidą pasiekė netrukus po to, kai nuvilnijo žinia apie A.Byne ir P.Michaelo susitaikymą po kelias dienas trukusių skyrybų.

Pora susižadėjo 2020-ųjų vasario 14-ąją, šv. Valentino dieną.

Vos po trijų savaičių, kovo pradžioje, pasirodė žinia apie jų išsiskyrimą. Apie tai, kad pasuko skirtingais keliais, tuomet liudijo ir žvaigždės instagramo paskyra. A.Bynes iš jo ištrynė visas bendras savo ir P.Michaelo nuotraukas, taip pat ir įrašą, kuriuo pranešė apie sužadėtuves.

Vis dėlto jau po kelių dienų toje pačioje instagramo paskyroje pasirodė bendra A.Bynes ir P.Michaelo nuotrauka su prierašu „Mano meilė“. Rodos, vienas be kito mylimieji ištvėrė vos kelias paras.

15min primena, kad paauglystėje A.Bynes buvo itin populiari aktorė. Ji suvaidino tokiuose filmuose kaip „Mergina vaikino kelnėse“, „Ko nori mergina“, „Lengvabūdė pirmūnė“, „Sidnė Vait“ ir kt. Deja, bet Holivudo viršūnėje ji išbuvo neilgai.

A.Bynes karjera ristis žemyn pradėjo po to, kai ji buvo sulaikyta neblaivi prie vairo. Jei to dar nebūtų gana, ji sukėlė kelias avarijas ir pabėgo iš įvykio vietos, vėliau buvo policijos areštuota dėl narkotikų.

Pernai A.Bynes baigė mokslus Mados, dizaino ir prekybos institute ir apsigyveno blaiviais vadinamuose namuose, skirtuose priklausomybes besigydantiems asmenims. Tačiau gruodį, kaip skelbė Eonline.com, A.Bynes iš jų išsikraustė ir nusprendė pagalbos siekti pati.

Tuo metu šaltinis paaiškino, kad A.Bynes tiek psichologiškai, tiek fiziškai yra sveika, jaučiasi gerai ir yra pasiryžusi pasveikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius