Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmas Sasekso hercogienės Meghan užsienio vizitas – Airijoje: per dieną persirengė tris kartus

Antradienį Sasekso hercogienė Meghan pirmą kartą išvyko į oficialų užsienio vizitą atstovauti britų karališkajai šeimai. Pirmoji kelionė buvo netolima – tai Airijos sostinė Dublinas, o kartu su Meghan vyko ir jos sutuoktinis princas Harry.
Per vieną dieną Sasekso hercogienė Meghan pademonstravo tris skirtingus įvaizdžius
Per vieną dieną Sasekso hercogienė Meghan pademonstravo tris skirtingus įvaizdžius / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Harry ir Meghan apsilankymas Airijoje – dalis karališkųjų vizitų turo po Europos Sąjungos šalis. Pora per dvi dienas Airijoje susipažins su šalies istorija ir kultūra, aplankys Gėlų atletikos (tradicinių airių sporto šakų) asociacijos namais laikomą „Croke Park“ stadioną, garsiausią šalies universitetą bei, žinoma, su Airijos prezidentu Michaelu Higginsu bei premjeru Leo Varadkaru kalbės apie šalių santykius po „Brexit“.

Prieš išvykdami į Airiją, Harry su Meghan dar spėjo sudalyvauti ir Karališkųjų oro pajėgų šimtmečio minėjime Londone. Kartu su šiuo renginiu, per dieną Meghan persirengė net tris kartus.

Taigi į pamaldas už Karališkąsias oro pajėgas Vestminsterio abatijoje Meghan atėjo vilkėdama A silueto juodą „Dior“ suknelę su jau jos firminiu ženklu spėjusia tapti laivelio formos iškirpte, išryškinančia kaklo liniją ir raktikaulius. Šį jos įvaizdį paryškino įspūdingas skrybėlių meistro Stepheno Joneso kūrinys.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

Į Dubliną Sasekso hercogienė atskrido vilkėdama tamsiai žalią „Givenchy“ palaidinę ir pieštuko formos sijoną. Meghan vilkėjo kūno spalvos aukštakulnius ir nešėsi 475 svarus kainuojančią rankinę iš nedidelio Škotijos prekės ženklo „Strathberry“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

Vakarop, eidama į sodo vakarėlį britų ambasadoje Airijoje, hercogienė apsivilko specialiai jai siūtą juodą „Emilia Wickstead“ suknelę ir pakeitė šukuoseną – išsileido kuoduką. Jos vakaro įvaizdį papildė juoda „Givenchy“ delninė (ją jau matėme pas hercogienę per Askoto žirgų lenktynes), juodi „Aquazzura“ aukštakulniai bei kabantys auskarai su morganitu ir briliantais iš jos mėgstamiausios juvelyrikos kompanijos „Birks“.

Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius