Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvusi 13-metė Kobe Bryanto dukra – iš tėčio talentą paveldėjusi perspektyvi krepšininkė

Sekmadienį sraigtasparnio avarijoje tragiškai žuvo NBA legenda Kobe Bryantas (41 m.). Nors pirminiai šaltiniai pranešė, kad krepšininko žmonos Vanessos ir jųdviejų keturių atžalų nelaimės vietoje nebuvo, galiausiai paskelbta, kad kartu skrido ir 13-metė dukra. Tėčio ir sesers neteko dar trys K.Bryanto dukterys, vyro ir savo atžalos gedi krepšininko žmona Vanessa.
Kobe Bryantas su dukra Gianna
Kobe Bryantas su dukra Gianna / „Scanpix“ nuotr.

Kaip paskelbė „TMZ Sports“, žuvo ir kartu su krepšinio legenda privačiu sraigtasparniu skridusi jo 13-metė dukra Gianna, dar vadinta Gigi.

Užsienio žiniasklaidai šaltiniai patvirtino, kad nelaimės metu Kobe su Gianna vyko į jos krepšinio varžybas.

Gianna su tėčiu dažnai stebėdavo rungtynes, buvo laikoma perspektyvia krepšininke.

„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas su dukra Gianna
„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas su dukra Gianna

Kiek anksčiau šį mėnesį buvusi NBA žvaigždė K.Bryantas, karjerą baigęs 2016 metais, atskleidė, kad neseniai dėl savo 13-metės dukros pradėjo nuolat žiūrėti krepšinį, rašo people.com.

„Kol Gigi nebuvo įsitraukusi į krepšinį, retai kada žiūrėdavau rungtynes, bet dabar, kai ji tuo užsiima, mes žiūrime jas kiekvieną vakarą“, – sakė K.Bryantas.

Tiesa, tik pasklidus žiniai apie tragediją pasipylė daugybė skirtingų versijų. Iš pradžių teigta, kad kartu su K.Bryantu nė vienos dukters nebuvo, vėliau ši versija buvo paneigta.

Žinia apie krepšinio legendos mirtį socialiniuose tinkluose sukėlė sumaištį. Pirminės žinios apie kartu skridusią Kobe Bryanto dukrą iš pradžių pasklido tviteryje.

Dabar pranešama, kad be K.Bryanto ir dukters Giannos kitų dukrų (17-metės Natalios, 3-metės Biankos, 7 mėnesių Capri) ir žmonos Vanessos (37 m.) sraigtasparnyje nebuvo – jos gyvos.

Nelaimė įvyko Kalabasase, Kalifornijos pietinėje dalyje, sekmadienio rytą.

„TMZ Sports“ šaltinių teigimu, asmeniniame sraigtasparnyje „Sikorsky S-76“ nelaimės metu buvo dar mažiausiai trys asmenys. Teigiama, kad sraigtasparnis sudužo vos pakilęs po to, kai jo viduje įsiliepsnojo ugnis.

Kaip skelbia CNN, krepšinio legenda tuo pačiu sraigtasparniu naudojosi dažnai. Pranešama, kad šį kartą Kobe Bryantas skrido į treniruotę savo vardo „Mamba“ akademijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokiruojanti žinia: sraigtasparnio avarijoje žuvo NBA legenda Kobe Bryantas

Kobe Bryantas su žmona susilaukė keturių dukrų ir jau kalbėjosi apie sūnų

Su žmona K.Bryantas susipažino 1999-aisiais. Tuo metu krepšininkui buvo 21-eri, o airės ir meksikiečio šeimoje gimusiai Vanessai Laine – 17 metų.

Vos po šešių mėnesių draugystės pora susižadėjo. Vestuves Bryantai iškėlė 2001 metais.

Tiesa, po kartu praleisto dešimtmečio K.Bryantas su žmona pranešė apie skyrybas dėl nesuderinamu skirtumų. Laimei, 2013-aisiais juodu suprato negalintys būti vienas be kito ir santuokos nutraukimą atšaukė.

Krepšininkas K.Bryantas ir modelis V.Bryant susilaukė keturių dukrų, kurių jauniausia Capri gimė pernai, o vyriausia Natalia vos prieš savaitę atšventė 17 gimtadienį.

Natalia gimė 2003-aisiais. Po poros metų pora vėl bandė susilaukti vaikų, tačiau Vanessa patyrė persileidimą. 2006-aisiais porai gimė antra dukra Gianna, o trečios, Biankos, juodu susilaukė 2016-aisiais. Pati mažiausia K.Bryanto dukra Capri gimė vos prieš septynis mėnesius.

„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas su žmona Vanessa ir vaikais
„Scanpix“ nuotr./Kobe Bryantas su žmona Vanessa ir vaikais

Kai Vanessa dar buvo nėščia su ketvirta dukra, ji su vyru jau planavo penktą atžalą. „Daily Mail“ krepšininkas pernai pavasarį pasakojo, kad juodu norėtų susilaukti sūnaus, kuris, pasak jo sutuoktinės, „užpildytų“ jų šeimą.

„Manau, kad berniuko ji nori labiau nei aš, – juokdamasis pasakojo K.Bryantas. – Bet man patinka auginti mergaites – labai tuo džiaugiuosi. Ji norėjo berniuko, kad galėtų jį amžinai lepinti. (…) Pažiūrėsim, ar pavyks tai įvykdyti.“

„Oskarų“ laureatas

K.Bryantas tarp nesuskaičiuojamo kiekio sportinių apdovanojimų turi ir „Oskarą“. Prieš porą metų jį krepšininkas gavo už geriausią trumpametražį animacinį filmą, paremtą jo eilėraščiu apie jausmus krepšiniui „Dear Basketball“.

Tai kol kas pirmas kartas, kai profesionalus sportininkas buvo nominuotas šiam prestižiniam kino apdovanojimui ir tapo laureatu. Be to. K.Bryantas tapo pirmuoju afroamerikiečiu, laimėjusiu geriausio trumpametražio animacinio filmo kategorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius