Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 3 mėnesių kovos su koronavirusu mirė Brodvėjaus žvaigždė Nickas Cordero: jam tebuvo 41-eri

Būdamas 41-erių metų mirė Brodvėjaus aktorius Nickas Cordero. Vyro gyvybė užgeso po 3 mėnesių sunkios kovos su koronavirusu. Virusas vyrui sukėlė ne vieną komplikaciją.
Nick Cordero
Nickas Cordero / Vida Press nuotr.

Apie vyro mirtį sekmadienį patvirtino jo žmona Amanda Kloots, kuri žinią pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Aktoriaus mylimoji parašė jautrų laišką apie jį supusius žmones, meilę ir paskutines maldas už jo gyvybę.

„Dievas danguje dabar turi dar vieną angelą. Mano brangusis vyras šį rytą mirė. Jis buvo apsuptas savo šeimos, kuri dainavo ir meldėsi, kai jis švelniai paliko šią žemę.

Aš netikiu ir man visur skauda. Mano širdis sudaužyta, nes neįsivaizduoju mūsų gyvenimo be jo. Nickas buvo tokia ryški šviesa“, – jautriais žodžiais apie vyro mirtį pranešė A.Kloots.

„Scanpix“ nuotr./Nickas Cordero su žmona Amanda
„Scanpix“ nuotr./Nickas Cordero su žmona Amanda

Visgi prieš tris mėnesius gydytojai aktoriui, garsėjančiam vaidmenimis Brodvėjaus miuzikluose, tokiuose kaip „Roko amžius“ ir „Padavėja“, pranašavo pozityvesnes prognozes. Jis buvo intensyvioje priežiūroje, prijungtas prie dirbtinės plaučių ventiliacijos, o balandžio 18 dieną vyrui teko gultis ant operacinio stalo, rašo metro.co.uk.

Kaip patvirtino Nicko žmona Amanda Kloots, Los Andžele esančiame medicinos centre dėl sutrikusios kraujotakos jos sutuoktiniui buvo atlikta dešinės kojos amputacija. Buvo skelbiama, kad operacija praėjo sėkmingai.

Praėjus kuriam laikui po operacijos Nicko žmona, kuri taip pat yra Brodvėjaus žvaigždė, sulaukė chirurgo skambučio ir instagrame pasidalijo naujausia informacija apie savo vyro būklę – naujienų nekantriai laukiantiems sekėjams rašė, kad jis ištvėrė ir yra gyvas.

„Jis atlaikė operaciją, kas jau yra labai gerai, nes jo kūnas be galo nusilpęs, – bent šiokiomis tokiomis geromis naujienomis pasidžiaugė Amanda. – Dabar jie jį veda atgal į palatą, kad jis galėtų atsigauti ir pailsėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius