-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po baisios avarijos sveikstantis Kevinas Hartas pasidalijo jaudinančiu vaizdo įrašu

Aktorius ir komikas Kevinas Hartas, rudens pradžioje patekęs į eismo įvykį ir patyręs rimtą stuburo traumą, šiuo metu sėkmingai sveiksta ir ta proga su savo ištikimiausiais sekėjais pasidalijo jaudinančiu vaizdo įrašu. Jame žinomas vyras atskleidė po tragiškai pasibaigti galėjusios avarijos pasikeitęs požiūrį į gyvenimą.
Kevinas Hartas pasidalijo kadrais iš ligoninės po avarijos
Kevinas Hartas pasidalijo kadrais iš ligoninės po avarijos / „Instagram“ nuotr.

JAV komikas K.Hartas rugsėjo pirmąją Kalifornijoje sėdėjo savo 1970 metų „Plymouth Barracuda“ automobilyje, kai jį vairavęs aktoriaus draugas nesuvaldė transporto priemonės ir ji nulėkė nuo kelio, atsitrenkė į tvorą ir apsivertė.

Eismo įvykio metu K.Hartui, kaip skelbia užsienio žiniasklaida, trijose vietose lūžo stuburo slankstelis. Gydytojams atlikus operaciją, aktorius sėkmingai sveiksta.

Suvokęs, kaip greitai tą rugsėjo pirmą dieną galėjo pasikeisti jo gyvenimas, K.Hartas ne tik pakeitė požiūrį į jį, bet ir šiomis mintimis nusprendė pasidalyti su internautais. Paviešintame jaudinančiame vaizdo įraše K.Hartas įamžintas ligoninėje po avarijos, taip pat atliekantis fizinius pratimus stuburui stiprinti. Jame galima išvysti ir keletą kadrų iš jo asmeninio gyvenimo.

„Supratau, kad ne pats viską kontroliuoju. Kad ir kiek galvotumėte, jog viskam vadovaujate, taip nėra, – vaizdo įraše kalba aktorius. – Kalbant Dievui, privalote klausytis. Kartais patys beprotiškiausi jums nutikę dalykai tampa tuo, ko jums reikėjo labiausiai. Šiuo atveju, aš nuoširdžiai tikiu, kad Dievas man pasakė tiesiog prisėsti.“

„Kai per greitai judi ir per daug visko darai, kartais nepamatai dalykų, kuriuos turėtum. Po įvykio į viską žvelgiu kitaip, į gyvenimą žiūriu iš visiškai kitos perspektyvos. Mano dėkingumas gyvenimui šiuo metu yra begalinis“, – tęsė K.Hartas.

Vaizdo įrašo pabaigoje girdisi, kaip gydytojas K.Hartui praneša, kad tam, jog visiškai išsigydyti traumą gali prireikti metų. Žinomas komikas teigia tai suprantantis ir šio proceso neketinantis skubinti.

Anksčiau šį mėnesį K.Hartas paviešino pirmą pranešimą po eismo įvykio, kuriame teigė jo automobilį vairavusiam Jaredui Blackui ir jo sužadėtinei Rebeccai Broxterman nejaučiantis jokio pykčio ir linkėjo jiems greito pasveikimo.

Kaip rašoma Dailymail.co.uk, J.Blacko vairuojamas K.Harto automobilis, kuriame tuo metu buvo ir R.Broxterman, jo nesuvaldžius nuvažiavo nuo kelio. Policijos atstovai „TMZ“ atskleidė, kad „nei vienas iš trijų automobilyje buvusių asmenų nesegėjo saugos diržų“, automobilis buvo tvarkingas, o dėl eismo įvykio kaltas neatidus vairuotojas, kuris, beje, buvo visiškai blaivus.

Vida Press nuotr./Kevino Harto automobilis
Vida Press nuotr./Kevino Harto automobilis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius