Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po beveik 2 metų kartu išsiskyrė modelis Cara Delevingne ir aktorė Ashley Benson

Skirtingais keliais pasuko modelio Caros Delevingne ir aktorės Ashley Benson pora. Eonline.com praneša, kad serialo „Pretty Little Liars“ ir podiumų žvaigždės atskirai mėgaujasi vienišų merginų gyvenimu ir su draugais karantine leidžiamu laiku.
Cara Delevingne ir Ashley Benson
Cara Delevingne ir Ashley Benson / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Cara Delevingne ir Ashley Benson romantiškus santykius puoselėjo beveik dvejus metus ir tik prieš metus savo romaną jos paviešino. 2018 metų birželį modelis Cara Delevnigne pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji su dabar jau buvusia mylimąja įamžintos besibučiuojančios, taip pažymėdamos vienerių metų santykių sukaktį.

„Jos kartu gyvena jau kurį laiką, – tada Eonline.com sakė šaltinis. – Tai pirmieji tikri Caros namai Los Andžele ir jos mėgaujasi drauge leidžiamu laiku. Ashley niekada neturėjo tokių santykių ir ji yra laimingesnė nei kada nors anksčiau.“

„Instagram“ nuotr./Cara Delevingne ir Ashley Benson
„Instagram“ nuotr./Cara Delevingne ir Ashley Benson

„Tai kitokie santykiai, paremti supratimu, palaikymu ir bendravimu, – tęsė šaltinis. – Drauge jos atlieka įprastus dalykus, kaip geria kavą, vedžioja šunį, ar eina į kiną. Jos mėgsta būti namuose. Jos – įsipareigojusios viena kitai ir stipriai įsimylėjusios.“

Iširus santykiams iš Caros Delevingne ir Ashley Benson socialinių tinklų paskyrų dingo ir apie jųdviejų draugystę primindavusios bendros nuotraukos.

Vasaros pabaigoje užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad žinomos merginos savo santykius įteisino slaptoje ceremonijoje Las Vegase.

Šaltiniai skelbė, kad Caros Delevingne ir Ashley Benson vestuvėse dalyvavo tokie garsūs svečiai kaip aktorės Charlize Theron, Sophie Turner, vaikinų roko grupės „Jonas Brothers“ nariai.

Intymi vedybų ceremonija buvo paremta Elvio Preslio tematika ir vyko Las Vegase, populiarioje tuoktuvių vietoje „Little Vegas Chapel“. Tai merginoms kainavo 245 svarus (maždaug 268 eurus), pranešė Dailymail.co.uk.

Teigiama, kad vestuvių metu abi merginos buvo apsirengusios juodai, o Ashley Benson nešė gėlių puokštę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius