Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po K.Spacey skandalo „Kortų namelio“ filmavimas stringa: baiminamasi, kad komanda išsibėgios

Populiariojo politinio serialo „Kortų namelis“ („House of Cards“) filmavimas dar kartą atidėtas – po pagrindinės serialo žvaigždės Kevino Spacey sekso skandalo šeštojo sezono kūrimas vis stringa. Dabar jau serialo kūrėjai savo komandai užsimena, kad nesupyks, jei šie pradės ieškotis kito darbo, mat kol kas ateitis – labai miglota.
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“ / Vida Press nuotr.

Turint omeny keblią situaciją, keliems šimtams prie „Kortų namelio“ dirbusių žmonių aiškiai buvo ištransliuota žinutė, kad jeigu yra poreikis – jie nevaržomai gali ieškotis kito darbo ir toks jų poelgis bus visiškai suprantamas ir atleistinas, mat kol kas serialo ateitis – vis dar neaiški.

Praėjusią savaitę visai komandai buvo pranešta, kad šeštojo „Kortų namelio“ filmavimas dar kartą atidėtas ir nei aktoriams, nei techniniui personalui nebus darbo mažiausiai iki gruodžio 8-osios.

„Mes tikimės, kad visa komanda vėl galės susirinkti, kai grįšime filmuoti, bet norime, kad žinotumėt, jog mes tikrai suprasim jei kas nors iš jūsų norės susirasti kitą darbą pertraukos laikotarpiu, o po to nebegrįš pas mus. Mes nuoširdžiai vertiname visą jūsų padarytą darbą“, – rašoma darbuotojams išsiųstame laiške.

Beje, atlyginimai visiems ir toliau bus mokami per šią priverstinę dviejų savaičių pertrauką.

Taip pat pabrėžiama, kad serialas – „daugiau nei vienas žmogus“, tad viliamasi, jog Kevino Spacey skandalas nesudaužys į šipulius kitų žmonių darbo siekiant deramai užbaigti darbą.

15min primena, kad „Kortų namelio“ krizė prasidėjo spalio pabaigoje, kuomet vienas po kito pasipylė kaltinimai serialo žvaigždei Kevinui Spacey dėl seksualinio smurto. Skandalas taip greitai įsisiūbavo, kad Kevinas Spacey buvo atleistas iš „Kortų namelio“, ką tik prasidėjęs naujo sezono filmavimas buvo sustabdytas ir dabar bandoma sugalvoti, kaip užbaigti serialą be pagrindinės jo žvaigždės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius