Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kalbų apie gimdymą namuose paaiškėjo, kur Meghan Markle susilaukė sūnaus

Britų žiniasklaida skelbia, kad princo Harry (34 m.) ir jo žmonos Sasekso hercogienės Meghan (37 m.) sūnus gimė Londono ligoninėje. Tai paneigė anksčiau pasirodžiusias kalbas, kad M.Markle gimdė namuose.
Princas Harry ir Meghan Markle vizito Maroke metu
Princas Harry ir Meghan Markle vizito Maroke metu / „Scanpix“ nuotr.

„Daily Mail“ skelbia, kad karališkoji pora į ligoninę išvyko dar sekmadienį. Šaltiniai teigia, kad princas ir hercogienė ligoninėje praleido naktį, kol galiausiai 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku) gimė jų pirmagimis. Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg. Kol kas neaišku, ar medikams teko skatinti gimdymą, žinoma tik tai, kad kūdikis gimė vėliau, nei buvo planuota.

Kelios Britanijos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad karališkoji pora svarstė galimybę gimdyti namuose. Williamas ir Kate laikydamiesi tradicijos visų savo atžalų susilaukė Londono Švč. Marijos ligoninės privačiame sparne „Lindo“.

VIDEO: Per pirmajį savo kaip tėčio interviu princas Harry nesiliovė šypsotis: Meghan Markle ir kūdikis jaučiasi labai gerai

Vienas šaltinis bulvariniam laikraščiui „The Sun“ sakė, kad Harry su žmona norėjo „privatesnės“ aplinkos. Bakingamo rūmai kalbų nekomentuoja ir teigia, kad tai privatus reikalas.

Nepaisant to, kad pora ir toliau slepia vaiko gimimo vietą, viskas turėtų paaiškėti po to, kai sūnaus gimimas bus užregistruotas oficialiai.

Princesės Charlotte ir princo George'o gimimo liudijimuose gimimo vietos grafoje nurodyta Padingtonas, Vestminsteris. Princas Harry ir jo žmona Sasekso hercogienė Meghan vaiko gimimo vietą gali atskleisti ir pirmosios jų šeimos kalbos metu trečiadienį.

Nors, kaip skelbiama, poros vaikas gimė Londone, dabar visa šeima kartu su Meghan mama Doria Ragland laiką leidžia Frogmoro rezidencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius