Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po patirto persileidimo serialo „Gražiosios melagės“ žvaigždė Shay Mitchell ir vėl laukiasi

Serialo „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) žvaigždė Shay Mitchell su gerbėjais neseniai pasidalijo džiugia žinia – ji laukiasi vaikelio. Tiesa, šią naujieną 32-ejų aktorė pranešė praėjus pusmečiui po to, kai prisipažino praėjusiais metais patyrusi persileidimą.
Shay Mitchell
Shay Mitchell / „Scanpix“ nuotr.

S.Mitchell apie savo nėštumą prabilo „YouTube“ paskelbtame vaizdo įraše „Guess Who’s Preggers“.

„Tai jaudinantis, nervinantis, sunkus, emocingas potyris, ir viskas tuo pačiu metu. Visos laukia tinkamo meto pranešti, o man jis neatėjo tol, kol nėštumo nebegalėjau paslėpti ir pavargau dėvėti per didelius drabužius“, – po paskelbtu vaizdo įrašu rašė aktorė.

„Scanpix“ nuotr./Shay Mitchell
„Scanpix“ nuotr./Shay Mitchell

Džiugios naujienos pasirodė praėjus pusmečiui nuo tada, kai S.Mitchell prisipažino apie 2018-aisiais patirtą persileidimą, rašo People.com.

„Palaikymas ir meilė, ką rodote man daugelis iš jūsų, pakelia mane net ir juodžiausiomis dienomis. Viena tokių buvo praėjusiais metais, kai aš persileidau ir praradau savo kūdikį, savo viltis ir svajones“, – sausį apgailestavo aktorė, kartu dėkodama už palaikymą.

Tuomet ji pasidalijo serija nuotraukų su prierašu: „Nepaisant to, kad šie metai buvo puikūs, jie neapsiėjo be tam tikrų sunkumų.“

Viena iš fotografijų buvo ultragarso tyrimo metu daryta mažylio nuotrauka. Prie jos aktorė pridėjo sudaužytos širdies jaustuką.

„Įkvėpti Naujų metų dvasios, manau, turėtumėme prisiminti, kad šioje kelionėje esame visi kartu – tiek gerais, tiek blogais laikais. Ir priminti sau, kad iš tiesų retai žinome ar suprantame, kokias kovas ir sunkumus tenka iškęsti kitiems žmonėms“, – pridūrė S.Mitchell.

Tačiau atrodo, kad sunkumai jau įveikti, o laukdamasi kūdikio ji spinduliuoja puikia nuotaika.

„Mes nepaprastai džiaugiamės ir laukiame, kada galėsime sukurti visavertę šeimą. Per pastaruosius šešis mėnesius apie save ir motinystę sužinojau be galo daug“, – atviravo serialo „Gražiosios melagės“ žvaigždė.

Kūdikio tėvas – S.Mitchell mylimasis, aktorius Matte Babelis.

Žiūrėkite vaizdo įrašą apie Shay Mitchell nėštumą:

VIDEO: Guess Who's Preggers | Shay Mitchell

Žinia apie sėkmingai besitęsiantį nėštumą – itin džiugi ne tik pačiai pačiai S.Mitchell, bet ir jos bičiuliams. Tai sužinoję kolegę puolė sveikinti ir serialo „Gražiosios melagės“ šeima.

„Taip, karaliene! Aš nepaprastai džiaugiuosi irgi būdama mama ir galėdama pasveikinti į pasaulį ateinantį gražų kūdikį“, – rašė Troian Bellisario, spalį su vyru pati susilaukusi dukters.

„Nuostabu. Sveikinu gražią mamą“, – naujienas apie nėštumą komentavo Sasha Pieterse Sheaffer.

Zoe Saldana taip pat prisijungė prie pasveikinusių bičiulių būrio: „Mes labai džiaugiamės už jus!“

„Negalėčiau būti laimingesnė už tave!“, – pridūrė Bailee Madison.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius