Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po tragedijos kino aikštelėje tylą nutraukė ir pašautas, bet išgyvenęs režisierius

Kino režisierius Joelis Souza sako, kad yra „priblokštas savo draugės ir kolegės netekties“. Tai – jo pirmasis pareiškimas po tragiško incidento filmavimo aikštelėje Naujojoje Meksikoje, kur aktoriui Alecui Baldwinui šovus iš rekvizitinio ginklo, režisierius buvo sužeistas, o kino operatorė Halyna Hutchins žuvo.
Joelis Souza, Alecas Baldwinas
Joelis Souza, Alecas Baldwinas / „Scanpix“ nuotr.

Aktoriaus Aleco Baldwino rekvizitiniu ginklu vesterno „Rastas“ („Rust“) filmavimo aikštelėje ketvirtadienį paleista kulka 42-ejų kino operatorei Halynai Hutchins pataikė tiesiai į krūtinę, moters gyvybės išgelbėti nepavyko. Incidento metu už jos stovėjusiam 48-erių režisieriui Joeliui Souzai pasisekė kur kas labiau – kulka jam kliudė petį, penktadienį vyras buvo išleistas iš ligoninės.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Joelis Souza
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Joelis Souza

Dabar jis pirmą kartą prabilo po šios tragedija pasibaigusios nelaimės, rašo BBC. Savo pasisakyme J.Souza dėkojo už palaikymą, kurio sulaukė.

„Esu dėkingas už meilę, kurios sulaukėme iš filmų kūrėjų bendruomenės, Santa Fė žmonių ir šimtų nepažįstamųjų, kurie kreipėsi... Tai tikrai padės man atsigauti“, – kalbėjo Joelis.

Vis dėlto vyras taip pat neslėpė, kad yra sukrėstas žinios apie H.Hutchins žūtį.

„Esu priblokštas savo draugės ir kolegės Halynos netekties. Ji buvo maloni, gyvybinga, neįtikėtinai talentinga, kovojo iki galo ir visada skatindavo mane būti geresniu“, – savo kalboje sakė režisierius.

Jis pridūrė suprantantis, kaip dabar yra sunku velionės artimiesiems: „Šiuo sunkiausiu momentu aš galvoju apie jos šeimą.“

Kaip rašo BBC, policija tebetiria skaudų įvykį ir kaltinimai niekam bent jau kol kas dėl jo nepareikšti. Vis dar neaišku, kaip vesterno filmavimui skirtame ginkle atsidūrė tikros kulkos.

15min primena, kad penktadienį prabilo ir pats A.Baldwinas, kuris teigė dėl įvykio bendradarbiaujantis su Santa Fė policijos tyrėjais.

„Man plyšta širdis dėl jos vyro, jų sūnaus ir visų, kurie pažinojo ir mylėjo Halyną“, – teigė sukrėstas aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius