-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangiausios žvaigždžių kalėdinės dovanos: kai kurie joms negaili ir milijonų

Išties nebloga finansine padėtimi galinčios pasigirti užsienio žvaigždės žino, kaip ir kur leisti uždirbtus pinigus. Palepinti save ar artimuosius įžymybės itin mėgsta per Kalėdas. Štai keletas prabangių dovanų, kuriomis garsenybės nustebino savo mylimus žmones.

Kartą Kalėdų senelis po Kim Kardashian eglute jai paliko net 150 gražiai supakuotų dovanų, iš kurių labiausiai išsiskyrė viena – daugiau nei 40 tūkst. dolerių kainuojanti „Birkin“ rankinė su menininko George’o Condo piešiniu, rašo Theblast.com.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian Paryžiuje
Vida Press nuotr./Kim Kardashian Paryžiuje

Tačiau ne tik gauti prabangias dovanas, bet ir tokias pat dovanoti mėgsta ši žinoma moteris. 2018-aisiais per Kalėdas visoms Kardashianų ir Jennerių klano mergaitėms ji įteikė po miniatiūrinę „Louis Vuitton“ rankinę. Taip, ją gavo net tuo metu vienerių metų amžiaus Stormi Webster.

Kalbant apie meno kūrinius, po savo eglute atlikėja Rihanna kartą rado originalią menininko Jeffo Koonso skulptūrą. Smalsu, kiek toks ant taburetės sudėtų pripučiamų baseino žaislų rinkinys kainuoja? Į šį panašus eksponatas buvo parduotas už 5 mln. dolerių.

Lyginant su kitais garsiais Jeffo Koonso darbais – skulptūras, primenančias iš balionų padarytų gyvūnų figūras, Rihannai jos kompanijos „Fenty“ kūrybos direktoriaus dovana atsiėjo gan pigiai. Aukcione už garsius menininko kūrinius nepagailėta ir 50 mln. dolerių.

Tačiau prabangiausios kalėdinės dovanos titulas atitenka Justinui Bieberiui. Teigiama, kad 2014-aisiais atlikėjas sau pasidovanojo privatų lėktuvą.

Joks kitas daiktas neparodo, kokiuose turtuose vartosi žvaigždė, kaip auksinė vonia. Tokia dovana, kurios vertė, kaip rašo „Mirror“, daugiau nei 2,2 mln. dolerių, savo dabar jau buvusiai žmoną Robin Givens nustebino Mike’as Tysonas.

Iširus santuokai, deja, nukrito ir ikoniškos vonios vertė. 2013-aisiais ją nuspręstą parduoti aukcione. Naujuoju 24 karatų aukso vonios savininku tapo milijardierius Derwoodas Hodgegrassas. Už ją jis sumokėjo vos 1,2 mln. dolerių.

VIDEO: Prabangiausių žvaigždžių kalėdinių dovanų TOP 5: nuo sūrio už tūkstančius iki milijonų vertų skulptūrų

Paminėjimo nusipelno ir Johno Legendo žmonai dar 2015-aisiais įteikta dovana. Chrissy Teigen yra išleidusi ne vieną kulinarinę knygą, save vadina tikra gurmane, tad tik įsivaizduokite, kaip apsidžiaugė moteris, po eglute radusi į dovanų popierių supakuotą parmezano sūrio ratą.

Negalvokite, kad dainininkas tokią dovaną pasirinko, nes nusprendė sutaupyti. Kaip rašo Theblast.com, už sūrį Johnas Legendas sumokėjo porą tūkstančių dolerių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ypatinga kalėdinė dovana šešiametei Kardashianų dukrai: tėvai įteikė originalų M.Jacksono švarką

Karališkosios šeimos vaikų Kalėdos: per šventes jiems taisyklės negalioja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius