Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangus J.Legendo ir jo žmonos vizitas teatre: nupirko visą eilę už 3 tūkst. dolerių

Norėdami apsisaugoti nuo ėmusios plisti COVID-19 omikrono atmainos, Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen nusipirko visą eilę vietų už jų „Radio City Music Hall“ teatre, Niujorke.
Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen ir vaikais Milesu bei Luna
Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen ir vaikais Milesu bei Luna / Scanpix nuotr.

Johnas Legendas, kartu su savo žmona ir vaikais Luna ir Milesu, atėjo pasiklausyti kasmetinio muzikinio šventinio šou „Christmas Spectacular Starring The Radio City Rockettes“, pristatomo „Radio City Music Hall“, Niujorke.

Tai – 90 minučių trukmės programa, kurioje dalyvauja daugiau nei 140 atlikėjų. Šou žiūrovai gali išgirsti originalią muzikinę partitūrą, dainavimą, šokius ir humorą, kurie yra derinami su tradicinėmis scenomis.

Scanpix nuotr./Radio City Rockettes
Scanpix nuotr./Radio City Rockettes

Vienas žmogus, kuris tuo pat metu lankėsi teatre, nufotografavo šeimą ir Fox papasakojo, kad jie nusipirko visą eilę vietų už savęs, kad niekas nekvėpuotų į nugarą ir neužsikrėstų koronavirusu.

Tam, kad galėtum nupirkti visą eilę vietų, reikia pakloti nemažą sumą – daugiau nei 3000 dolerių.

Anot anoniminio šaltinio, šeima viso pasirodymo metu dėvėjo veidą ir burną dengiančias apsaugos priemones ir jas buvo nusiėmę tik akimirką, kad pasimėgautų užkandžiais.

Tas pats šaltinis pastebėjo, jog šeima į pasirodymą atėjo gerokai anksčiau, kad išvengtų būrių žmonių, o Johnas išėjo prieš pat šou pabaigą, nes nenorėjo būti užpultas savo gerbėjų. Kitiems šeimoms nariams saugiai palikti teatrą padėjo apsauginis.

Scanpix nuotr./Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen ir vaikais Milesu bei Luna
Scanpix nuotr./Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen ir vaikais Milesu bei Luna

Toks Legendų šeimynėlės poelgis sulaukė daug neigiamų reakcijų ir replikų. Socialiniuose tinkluose jie buvo išvadinti elitiniais durniais. Amerikiečiai piktinosi, kad dėl tokios gausos išpirktų bilietų jie nepaliko galimybės kitoms šeimoms pasigrožėti muzikiniu šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius