Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga vėl vieniša: nutraukė sužadėtuves su mylimuoju Christianu Carino

Užsienio pramogų pasaulį trečiadienį sudrebino netikėta žinia: praėjus vos keliems mėnesiams po oficialiai paskelbtų sužadėtuvių, popžvaigždė Lady Gaga (32 m.) išsiskyrė su mylimuoju, talentų agentu Christianu Carino (49 m.).
Christianas Carino ir Lady Gaga
Christianas Carino ir Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šią žinią portalui „People“ patvirtino patikimi šaltiniai. Teigiama, kad beveik dvejus metus trukusi draugystė nutrūko staigiai, tačiau be didelių pykčių.

„Tiesiog nepasisekė. Santykiuose taip nutinka, kad kartais tenka juos nutraukti, – užsienio portalui teigė artimas šaltinis. – Vis dėlto viskas pasibaigė pakankamai draugiškai“.

Tiesa, kalbos apie skyrybas sklido ir kiek anksčiau. Akyli gerbėjai pastebėjo, kad neseniai vykusiuose „Grammy“ apdovanojimuose Lady Gaga pozavo be sužadėtuvių žiedo. Ypatingą vakarą lipdama į sceną ji savo širdies draugo taip pat nepaminėjo padėkos kalboje.

Vis dėlto kol kas nė vienas iš poros situacijos komentuoja.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga

Žinia tarsi iš giedro dangaus viešoje erdvėje sukėlė tikrą komentarų audrą. Kaltinimų dėl iširusių santykių sulaukė net filmo „A Star is Born“ režisierius, vienas pagrindinių aktorių Bradley Cooperis. Esą kino filme perteikiama stiprios meilės istorija „galėjo sujaukti atlikėjos mintis“.

15min primena, kad poros romanas į dienos šviesą išlindo 2017-ųjų vasarį. Nors jiedu perdėtai nesislapstė, tačiau apie savo santykius pora viešai stengėsi nekalbėti ir šiuo klausimu buvo labai privatūs.

Vis dėlto visas kortas Lady Gaga atskleidė prieš kelis mėnesius per kasmetinį „Moterys Holivude“ vakarą „Four Seasons“ viešbutį – sakydama kalbą ji padėkojo „savo sužadėtiniui Christianui“.

Christianas Carino anksčiau draugavo su „Gyvų numirėlių“ („Walking Dead“) aktore Lauren Cohan. Tarp šio talentų agento klientų – didžiausios muzikos pasaulio žvaigždės: Justinas Bieberis, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Miley Cyrus ir kt.

15min primena, kad 2016-ųjų liepą Lady Gaga netikėtai nutraukė sužadėtuves su aktoriumi Tayloru Kinney. Pora kartu buvo penkerius metus.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Grammy“ apdovanojimai: vienos žvaigždės šventę boikotavo, kitos šėlo iš širdies

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius