Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš išgarsėdamos žvaigždės dirbo pačius įvairiausius darbus: poliravo karstus, šoko striptizą

Žvaigždėms jų gyvenimo pavydi daugelis – didelis atlygis net ir už pačius mažiausius vaidmenis kine, eilutę dainoje ar reklaminį įrašą socialiniame tinkle, kelionės į egzotines šalis, prabangus būstas ir dar daugybė kitų privalumų. Tačiau prieš tapdamos žinomos, beveik visos jos dirbo tokius pat darbus, kaip daugelis paprastų žmonių.
Johnny Deppas, Rachel McAdams, Hugh Jackmanas
Johnny Deppas, Rachel McAdams, Hugh Jackmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pavyzdžiui, ar žinojote, kad paauglystėje dainininkė Beyonce dirbo savo mamos kirpykloje? Merginai nebuvo leista gražinti klienčių. Ji darbuodavosi šluota ir semtuvėliu, kuriais nuo grindų surinkdavo nukirptus plaukus. Ir Beyonce nėra vienintelė, kuri prieš tapdama žinoma plušo iki suprakaitavimo ir dažniausiai už labai mažą atlygį.

Channingas Tatumas šoko striptizą

Dabar aišku, kodėl aktorius Channingas Tatumas filme „Magiškasis Maikas“ atrodė įtikinamai – dar gerokai prieš pradėdamas aktoriaus darbą, žinomas vyras iš tiesų buvo striptizo šokėjas.

Būdamas 19-kos, Ch.Tatumas metė mokslus Pietų Floridos universitete ir, kad prasimaitintų ir turėtų stogą virš galvos, pradėjo rengti pasirodymus scenoje. Tiesa, šis darbas aktoriui greitai tapo labai pavojingu, nes, kad iškęstų itin sunkias pamainas, jis paguodos ėmė ieškoti alkoholyje ir narkotikuose.

„ACME Film“ nuotr./Channingas Tatumas filme „Magiškasis Maikas XXL“
„ACME Film“ nuotr./Channingas Tatumas filme „Magiškasis Maikas XXL“

Sugebėjęs atsispirti pagundoms, jis sužibėjo 2006-ųjų juostoje „Šokis hiphopo ritmu“, tapusia tramplinu jo itin sėkmingoje aktoriaus karjeroje.

Johnas Legendas – buhalteris

Hito „All Of Me“ autorius, baigęs mokslus Pensilvanijos universitete, trejus metus darbavosi buhalteriu „Boston Consulting Group“ įmonėje.

Nepaisant to, kad užmokestis buvo neblogas, J.Legendas niekaip nesiliovė galvojęs apie muziką. Laimei, atlikėjas savo svajonę išpildė ir dabar baladėmis virpina klausytojų širdis.

Gabourey Sidibe teikė sekso telefonu paslaugas

Prieš išgarsėdama filme „Meilutė“, Gabourey Sidibe dirbo sekso paslaugas telefonu teikiančioje įmonėje. Pasak pačios aktorės, dirbdama šį darbą ji ne tik galėjo susimokėti už vaidybos pamokas, bet ir praktikuotis aktorinius sugebėjimus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gabourey Sidibe filme „Meilutė“ (2009 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gabourey Sidibe filme „Meilutė“ (2009 m.)

Rachel McAdams darbavosi „McDonalde“

Jaunystėje aktorė Rachel McAdams greito maisto restorano lankytojams ruošdavo mėsainius ir bulvytes, pilstydavo gėrimus. Pasak pačios R.McAdams, pavyzdinga darbuotoja ji tikrai nebuvo, nes daugiau laiko praleisdavo plaudama rankas nei priiminėdama klientų užsakymus.

Meghan Markle išnaudojo savo gražų raštą

Karališkosios šeimos narė Meghan Markle, prieš tapdama garsi, o vėliau ištekėdama už princo Harry, vienoje parduotuvėje Beverli Hilse vedė dovanų pakavimo, knygų įrišimo ir kaligrafijos pamokas.

Ji taip pat buvo laisvai samdoma kaligrafė ir 2005-aisiais turėjo užsakymą ranka parašyti kvietimus į atlikėjo Robino Thicke ir Paulos Patton vestuves.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princo Hario ir aktorės Meghan Markle vestuvės
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princo Hario ir aktorės Meghan Markle vestuvės

Johnny Deppas pardavinėjo parkerius

Johnny Deppas, kaip ir G.Sidibe, už savo vaidybinius sugebėjimus turi dėkoti vienam pirmųjų savo darbų. Jaunystėje aktorius pardavinėjo parkerius, o gautą atlygį investavo į save – mokėsi aktorystės.

„Stengdamasis parduoti didesnį jų skaičių, prižadėdavau tokių dalykų… Baisu. Bet manau, kad tai buvo mano pirmasis susidūrimas su aktoryste“, – pasakojo J.Deppas.

Megan Fox teko vilkėti banano kostiumą

Prieš į Megan Fox kasdienybę ateinant kameroms ir scenarijams, ji gamindavo ir pardavinėdavo trintų vaisių kokteilius vietinėje parduotuvėje. Dirbant šį darbą jai tekdavo ne tik stovėti už prekystalio. Persirengusi bananu M.Fox dalindavo skrajutes ir kitaip kviesdavo užsukti paragauti gėrimų.

„Kartą per savaitę, dažniausiai penktadieniais, kažkas iš komandos turėdavo apsivilkti vaisiaus kostiumą ir stovėti šalia greitkelio. Buvau bananas, didelis bananas“, – pokalbių laidoje su Ellen DeGeneres atskleidė žinoma moteris.

Hugh Jackmanas mokė vaikus kūno kultūros

Savo kūnu aktorius Hugh Jackmanas rūpintis pradėjo labai anksti. Prieš išgarsėdamas kaip vienas iš iksmenų Ernis, H.Jackmanas dirbo mokykloje – buvo kūno kultūros mokytojas.

Su savo mokiniais aktorius sutarė gerai. 2013-aisiais Ciuricho filmų festivalyje netikėtai vieną jų sutikęs, jis su juo pasisveikino taip, lyg niekada nebūtų palikęs mokyklos ir net prisiminė jo vardą.

Jonas Hammas dirbo prie suaugusiųjų filmų

Būdamas jaunas aktorius Jonas Hammas darbus keisdavo dažnai, tad nenuostabu, kad po kelių be darbo praleistų mėnesių vyras sutiko priimti draugo pasiūlymą užimti jo vietą. Aktoriaus bičiulis buvo filmavimo aikštelių dekoratorius.

Patirties šioje srityje neturintį aktorių bičiulis nuramino, kad įmonė „Skinemax“, kurianti filmus suaugusiems, samdo bet kokius, net tinkamo išsilavinimo neturinčius žmonės. Laimei, aktorius gavo vaidmenį seriale „Mad Men. Reklamos vilkai“ ir nuo tada filmavimo aikštelėse jis atlieka kitokį darbą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Hammas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Hammas

Seanas Connery poliravo karstus

Vienas garsiausių Džeimsą Bondą įkūnijusių aktorių praeityje išvežiojo pieną, vairavo sunkvežimį, dirbo gelbėtoju, pozavo tapytojams ir, kiek netikėta, poliravo karstus. Pasak vieno straipsnio, S.Connery raudonmedžio karstus blizgindavo tol, kol jie atrodydavo kaip ąžuoliniai.

Buvęs jo darbdavys kadaise minėjo, kad aktorius turėjo „neįprastą sugebėjimą vizualiai išmatuoti klientus jų karstams“. Be to, sklido gandai, kad pralaimėjęs lažybas S.Connery praleido naktį karste.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Seanas Connery 1982 metais
AFP/„Scanpix“ nuotr./Seanas Connery 1982 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius