-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pat Kalėdas tyliai susituokė Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Šešerius metus trukusią draugystę vainikavo romantiškos vestuvės: prieš pat Kalėdas tyliai ir jaukiai susituokė dainininkė Miley Cyrus ir aktorius Liamas Hemsworthas.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas / „Instagram“ nuotr.

Patys jaunavedžiai šio fakto kol kas nepatvirtino, tačiau internete pasirodė nuotrauka iš jų jaukios vestuvių šventės – ja pasidalijo poros bičiulis Conradas Carras.

Toje nuotraukoje matyti, kaip juodu kostiumu vilkintis Liamas ir šampano spalvos šilko suknele atvirais pečiais pasipuošusi Miley pjauna vestuvinį tortą. Nuotraukoje matyti ir nuotakos mama, apsirengusi visai paprastai – džinsais ir juodu megztuku.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho vestuvės
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho vestuvės

Internete pasirodė ir trumpas video iš šventės, jame fone matyti rožiniai balionai „Mr & Mrs“, reiškiantys „ponas ir ponia“. Tame video taip pat buvo užfiksuoti ir jaunikio broliai, taip pat garsūs aktoriai Chrisas bei Luke'as Hemsworthai.

Pranešama, kad ši santuokos ceremonija buvo labai intymi ir kukli, be jokios pompastikos, tačiau labai tikra ir romantiška. „RadarOnline“ žiniomis, Miley ir Liamas susituokė savo namuose Frankline, Tenesio valstijoje.

15min primena, kad Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas susipažino ir draugauti pradėjo 2009-aisiais filmuodamiesi romantinėje juostoje „Paskutinė daina“ („The Last Song“), kur vaidino įsimylėjėlius. 2012-aisiais jiedu susižadėjo, tačiau po metų išsiskyrė. Kurį laiką pabuvę atskirai, jiedu vėl suėjo poron, o netrukus ir atnaujino sužadėtuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius