Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princesei Dianai būtų suėję 60-imt: kaip ji sutartų su marčiomis?

Princesė Diana šiandien švęstų 60-ą gimtadienį. Žinoma, jei ne tragiškas jos gyvybę pasiglemžęs eismo įvykis Paryžiuję, jubiliejų buvusi Velso princesė minėtų su artimiausiais šeimos nariais, vaikais, taip pat jų antrosiomis pusėmis. Deja, pastarųjų pažinti moteriai neteko. Tačiau princesės biografas atskleidė, kokį įspūdį marčios būtų jai palikusios ir kaip moterys būtų sutarusios.
Meghan Markle, princesė Diana, hercogienė Catherine
Meghan Markle, princesė Diana, hercogienė Catherine / Vida Press nuotr.

Pasak Andrew Mortono, drauge su princese Diana rašiusio 1992 m. knygą „Diana: Her True Story“, jauniausio sūnaus Harry mylimoji ją būtų sužavėjusi, bet ir šiek tiek bauginusi, rašo Mirror.co.uk.

Autorius pridūrė, kad po pirmo susitikimo su Meghan Markle ji būtų likusi maloniai nustebinta, o laikui bėgant moterys būtų užmezgusios stiprius santykius.

15min primena, kad princesė Diana žuvo 1997 m. būdama vos 36-erių. Ji taip ir nesusipažino nei su Meghan Markle bei dviem jos vaikais, nei su vyriausiojo sūnaus princo Williamo sutuoktine hercogiene Catherine bei trimis poros atžalomis.

Ne kitokie princesės Dianos santykiai būtų ir su Catherine. „Ji pamiltų ir Catherine, kurios pradinis kuklumas prieš žmones jai labai primintų pačios pirmuosius jaudulio kupinus susitikimus su šaukiančia minia. Na o Meghan, jai ši energinga amerikietė pasirodytų mokanti sužavėti, bet ir įbauginti“, – sakė Andrew Mortonas.

„Diana troško būti žinoma dėl savo kalbų, o ne stiliaus, todėl mokėsi kalbėjimo meno. Stiprų įspūdį jai būtų palikęs pirmas susitikimas su Meghan, galinčia kalbėti aistringai ir tiksliai, ir be jokių užrašų, – tęsė autorius.

Tačiau jai vis geriau ją pažįstant ir pamačius jos pažeidžiamos moters, patyrusios psichologinę traumą per pirmą nėštumą, ką išgyveno ir Diana, pusę, jų santykiai būtų sustiprėję.“

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle

Biografas pridūrė, kad jei princesė Diana šiandien būtų gyva, nesutarimai tarp jos sūnų jai labai nepatiktų. Pasak Andrew Mortono, motina vaikams būtų paliepusi susitaikyti ir pamiršti visas nuoskaudas.

„Harry ji visad laikė patikimu Williamo padėjėju, jam užėmus vienišą valdovo poziciją. Gal ji net būtų prašiusi Charleso patarimo, kaip sutaikyti du brolius. Savo jauniausią sūnų ji puikiai suprato, kaip ir jo begalinį atvirumą bei norą pasirinkti savo gyvenimo kelią. Juk ir ji nuo viso to pabėgo“, – toliau įžvalgomis dalijosi autorius.

Pasak biografo, ironiška, kad moteris, atskleidusi savo santuokos ir monarchijos vidaus reikalus, taptų taikdare, kad išgelbėtų instituciją, nuo kurios pati pabėgo. Tačiau viena aišku. Berniukai bent trumpam būtų pamiršę savo skirtumus ir suvieniję jėgas suorganizuotų įsimintiną vakarėlį savo mamai.

O kaip atrodytų pačios Dianos gyvenimas, jei ji vis dar būtų gyva? Andrew Mortonas tiki, jog princesė būtų dar kartą ištekėjusi už sėkmingo, savimi pasitikinčio vyro – politiko, gydytojo ar verslininko – ir susilaukusi daugiau vaikų.

„Diana visada norėjo turėti dukrą ir apie tai net užsimindavo Charlesui, kai pas juos svečiuodavosi Fergie su dukromis Beatrice ir Eugenie. Mirė ji taip ir nepatyrusi to džiaugsmo, kuris aplanko tapus seneliais. Šiandien ji būtų penkių vaikaičių močiutė“, – užbaigė autorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius