Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Princui George'ui – šešeri: gimtadienio proga karališkieji rūmai išplatino naujas jo nuotraukas

Liepos 22 dieną karališkoji šeima švenčia princo George'o 6-ąjį gimtadienį. Princas Williamas ir Kate Middleton ypatingos dienos proga į oficialią „Instagram“ paskyrą patalpino kelias sūnaus nuotraukas. Jose berniukas karališkosios šeimos gerbėjams savo gimtadienio proga padovanojo plačiausią šypseną.
Princas George'as
Princas George'as / „Instagram“ nuotr.

Visas berniuko nuotraukas padarė pati Kate Middleton. Tai nėra pirmas kartas, kai karališkosios šeimos narė fotografuoja savo vaikus. Beje, nors nuotraukos mėgėjiškos, tačiau kiekvieną kartą atrodo neįtikėtinai gražiai.

„Kembridžo hercogas ir hercogienė yra labai pamaloninti, galėdami pasidalinti naujausiomis princo George'o nuotraukomis, kurios pažymi 6-ąjį gimtadienį“, – rašoma oficialioje „Instagram“ paskyroje.

Įraše karališkoji pora padėkojo visiems už „mielas žinutes“, kurias jie gavo princo George'o gimtadienio proga.

Portalas „The Sun“ praneša, kad karališkoji šeima pradėjo vasaros atostogas, kurioms pasirinko egzotišką Karibų salą Miustiko. Taip sutapo, kad princo George'o šeštasis gimtadienis bus švenčiamas būtent čia.

Socialiniuose tinkluose skelbiamos salos nuotraukos rodo, kad berniuko gimtadienis bus minimas nepakartojamai gražioje vietoje.

„Sala yra neįtikėtinai privati ir neatkreipia daug dėmesio. Jie žino ir pasitiki ten dirbančiais darbuotojais“, – karališkosios poros šaltinis pasakojo apie jų mėgstamą atostogų vietą.

Būtent dėl privatumo karališkoji pora pasirinko Miustiko salą. Šaltinis atskleidė, kad šioje saloje atostogavo visa Kate Middleton šeima, kuri dievino kiekvieną praleistą minutę šioje vietoje.

Princas George'as gimė 2013 m. liepos 22 dieną ir yra trečias eilėje užimti karališkąjį sostą. Jis turi ketverių metų seserį princesę Charlotte ir vienerių brolį princą Louis'ą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius