Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rebel Wilson toliau stulbina pokyčiais: naujausiose nuotraukose – neatpažįstama

Filmo „Aukšta klasė“ bei kitų populiarių komedijų aktorė Rebel Wilson šiais metais nusprendė atkakliai siekti tikslo – sverti ne daugiau 75 kg. O įgyvendinti jį, pasirodo, nėra taip sunku. Žinoma moteris dalijasi savo pasiekimais ir džiaugiasi, kad beliko numesti vos 3 kg.
Rebel Wilson
Rebel Wilson / „Reuters“/„Scanpix“, „Instagram“ nuotr.

Savo sekėjams Rebel Wilson atskleidė, kad 2020-aisiais, kuriuos pavadino „Sveikatos metais“, ji bandys pasiekti, kad svertų 75 kg. Tačiau tikslų ji turi ir susijusių su karjera – nori iki metų pabaigos pradėti filmuoti vieną savo filmų.

Sekmadienį aktorė atskleidė, kad jai tereikia numesti tris kilogramus, kad pasiektų savo tikslą. Dabartiniu savo svoriu Rebel Wilson su sekėjais pasidalijo instagramo įraše, po rytinio žygio Los Andžele.

„Ši savaitė buvo labai užimta, bet jau trečią dieną atsikeliu 6 valandą ryto ir einu vaikščioti, atlieku trumpus, 100 m bėgimus, kad pagreitinčiau širdies ritmą. Labai didžiuojuosi savimi, man liko tik 3 kg iki išskelto tikslo“, – instagrame džiaugėsi aktorė.

Sekmadienį Rebel pasidalijo dar ir keliomis savo nuotraukomis iš Monako, kuriame atostogaco su naujuoju vaikinu Jacobu Buschu.

Fotografijose ji įamžinta prabangaus viešbučio balkone, pasipuošusi ryškiai rožinės spalvos suknele. Rankose aktorė laikė lėkštę su mažu, tokios pačios spalvos desertu.

„Merginos, nepamirškite, kad, vis tiek turite save palepinti. Aš tai darau vieną ar du kartus per savaitę“, – paatviravo žvaigždė.

Pasak žurnalo „People“, Rebel laikosi „Mayr“ dietos: „Tai metodas, kuris sumažina cukraus kiekį organizme, skatina lėtai valgyti visą maistą, stiprina imuninę sistemą ir mažina uždegimus.“

Aktorė kiekvieną savaitę mankštinasi, atlieka HIIT treniruotes, ir ilsis tik vieną kartą per savaitę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Adele naujame kadre sunkiai atpažįstama: įsiamžino netekusi svorio ir be makiažo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius