Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna jau metus gyvena Europoje: emigruoti popžvaigždę paskatino meilė

JAV dainininkė Rihanna (31) jau metus laiko slaptai gyvena Londone. Fotografams pavyko užfiksuoti kelis kadrus, kai dainininkė išėjo iš namų, kad galėtų nusipirkti užkandžių. Londone ji apsigyveno, kad būtų arčiau savo kosmetikos linijos „Fenty“ komandos ir vaikino verslininko Hassano Jameelo.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atskleidus tiesą, kad metus laiko gyveno Londone, dainininkė nesivaržė pasakoti apie pasivaikščiojimus po sostinę. O labiausiai jai patiko išlikti nepastebėtai. „Man patinka vaikščioti po kvartalą. Kai išeinu pasivaikščioti, stengiuosi išlikti neatpažįstama“, – apie gyvenimą Londone pasakoja dainininkė.

Tokių dainų kaip „Umbrella“ ir „We Found Love“ atlikėja negalėjo atsistebėti, kiek daug žmonių išėjo į gatves. per nedarbo dieną. „Tai nėra įprasta diena Londone. Visi ne namie“, – nuostabos savyje nelaikė Rihanna.

„Scanpix“ nuotr./Rihanna
„Scanpix“ nuotr./Rihanna

Nors dainininkė oficialiai kilusi iš Barbadoso, ji norėjo atsikelti į Londoną, kad galėtų būti arčiau savo kosmetikos linijos „Fenty“ komandos. Patys produktai gaminami Paryžiuje, o perdirbami Italijoje. Londone taip pat gyvena Rihannos vaikinas Hassanas Jameelas.

Rihannos gerbėjai jau anksčiau atkreipė dėmesį, kad gali būti, jog žymi dainininkė gyvena Londone. Patys akyliausi pastebėjo Sainsbury's parduotuvės prekių maišelį.

Jį buvo galima pamatyti viename iš jos vaizdo įrašų socialiniame tinkle „Instagram“. Keli gerbėjai negalėjo patikėti, kad jų dievinama dainininkė gyvena visai šalia. Net juokavo, kad jie kvėpuoja tuo pačiu Londono oru kaip dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rihanna pristatė išskirtinę drabužių kolekciją: įkvėpimo sėmėsi iš savo „stambios ir kreivos“ figūros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius