Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna plečia savo valdas: už šalia prabangios vilos esančius namus nepagailėjo apvalios sumos

Dainininkė vos prieš kelis mėnesius už 13,8 mln. dolerių įsigijo vilą Beverli Hilse, bet jos Rihannai neužteko, tad nusprendusi praplėsti savo valdas ji už apvalią sumą nusipirko šalia stovėjusį namą, rašo „The Hollywood Reporter“.
Rihanna įsigijo dar vienus namus
Rihanna įsigijo dar vienus namus / Vida Press nuotr. / 15min montažas

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA

Tapusi turtingiausia moterimi atlikėja ir aplenkusi tokias industrijos divas kaip Beyonce, Madonna ir Jennifer Lopez, teigia „Forbes“, Rihanna nebesikuklina ir įsigydama nekilnojamą turtą. Naujausiu 33-ejų dainininkės pirkiniu tapo šalia prieš tris mėnesius įsigytos vilos esantis namas, už kurį ji nepagailėjo 10 mln. dolerių.

Nors iki šiol Rihanna labiausiai žinoma dėl savo hitais tapusių kūrinių „Umbrella“, „We Found Love“, „Disturbia“ ir kitų, pastaraisiais metais ji vis stipriau įsitvirtina kosmetikos ir drabužių industrijose. Jai priklauso populiarus makiažo priemonių prekės ženklas „Fenty Beauty“. Itin sėkmingas ir dainininkės „Savage x Fenty“ apatinių drabužių prekės ženklas, kaip teigiama, neseniai įvertintas 1 mlrd. dolerių.

Kaip rašo „The Hollywood Reporter“, naujasis Rihannos pirkinys nekilnojamo turto skelbimų portaluose pasirodęs nebuvo, tačiau oficialiuose įrašuose jis apibūdinamas kaip šeimai gyventi tinkamas namas, pastatytas 4-ajame dešimtmetyje.

Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo namus Beverli Hilse už 10 mln. dolerių
Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo namus Beverli Hilse už 10 mln. dolerių

Jį sudaro keturi miegamieji ir tiek pat vonios kambarių, o gyvenamųjų patalpų plotas siekia 325 kv. metrus.

20 arų ploto teritorija su namu, prieš ją įsigyjant Rihannai, priklausė ne garsiai porai. Pastaroji namus nusipirko 2015-aisiais vos už 5,1 mln. dolerių. Tai reiškia, kad parduodami dainininkei, ankstesni namo šeimininkai jo kainą padvigubino ir neblogai pasipelnė.

Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo namus Beverli Hilse už 10 mln. dolerių
Vida Press nuotr./Rihanna įsigijo namus Beverli Hilse už 10 mln. dolerių

Iš prieš penkerius metus darytų nuotraukų matosi, kad namas, nors ir ne pats moderniausias, turi pakankamai poilsiui ir pramogoms skirtų erdvių, didelį kiemą su baseinu, svečiams apgyvendinti skirtą erdvę virš garažo. Tikėtina, kad dainininkė imsis jo remonto ir šias valdas sujungs su anksčiau įsigytomis.

Pastarieji pora pirkinių – ne vieninteliai Rihannai priklausantys nekilnojamo turto objektai. Holivudo kalvose jai priklauso 6,8 mln. dolerių vila, apartamentai Los Andžele, prabangius namus ji turi ir gimtajame Barbadose.

Kur leisti dienas, Rihanna gali rinktis net iš kelių variantų, tačiau šiuo metu pagrindine jos gyvenamąja vieta, pasak „The Hollywood Reporter“, yra 5,2 mln. vertės butas.

Kviečiame pasižvalgyti po naujuosius Rihannos namus:

O štai čia – prieš tris mėnesius dainininkės įsigytos vilos už 13,8 mln. dolerių nuotraukų galerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius