Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihannos mylimasis A$AP Rocky atskleidė, kaip ruošėsi tėvystei: padėjo „Teletabiai“

Reperis A$AP Rocky su mylimąja atlikėja Rihanna rūpinasi vos prieš kelias savaites pasaulį išvydusiu pirmagimiu. Dabar tėčiu tapęs vyras papasakojo apie tai, kas jam padėjo pasiruošti sūnaus gimimui, bei pasidalijo principais, kuriuos tikisi įdiegti savo sūnui.
Rihanna ir A$AP Rocky, „Teletabiai“
Rihanna ir A$AP Rocky, „Teletabiai“ / Vida Press, Scanpix nuotr.

A$AP Rocky kalbėdamas apie tėvystę atskleidė, kad būtent animacinio serialo „Teletabiai“ ir kitų vaikiškų televizijos programų žiūrėjimas padėjo jam pasiruošti naujam gyvenimo etapui. Reperis teigia, kad ir savo vaikus ragins „niekada neprarasti vaizduotės“.

„Visada priminsiu savo vaikams, kad jie niekada neprarastų vaizduotės, net ir būdami suaugę, kad ir kas nutiktų“, – žurnalui „Dazed“ pasakojo A$AP Rocky.

Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky ir Rihanna
Vida Press nuotr./Reperis A$AP Rocky ir Rihanna

Vyras prisipažino, kad „Teletabių“ žiūrėjimas padėjo jam pasiruošti tam, kas laukia ateityje: „Iš tikrųjų man patinka žiūrėti animacinius filmukus – žiūrėjau „Teletabius", „Blue's Clues", „Yo Gabba Gabba", „Kiaulytę Pepą" ir „Baby Shark".

33 metų A$AP pridūrė, kad tikisi, jog vaikai, kuriuos jis augina, priims viską, kas yra pasaulyje: „Tikiuosi, kad užauginsiu atviro mąstymo vaikus. Ne diskriminuojančius žmones. Ir nesistengiu vaidinti šventojo, bet realiai tiesiog noriu turėti šaunų vaiką, kuris džiaugtųsi šauniais tėvais."

„Gražu, kad mes galime daryti įtaką. Tokie dalykai kaip įvairovė ir įvairiapusiškumas yra svarbūs, ir jie bus įtvirtinti buityje", – vyras dalijosi mintimis apie tėvystę.

15min primena, kad atlikėja Rihanna su mylimuoju reperiu A$AP Rocky tapo tėvais gegužės 13 d. Los Andžele.

Dar anksčiau, dainininkei paskelbus apie nėštumą, ji dalijosi, kad nėštumas buvo neplanuotas. Tačiau sužinojusi, kad laukiasi, kaipmat apsidžiaugė ir pernelyg nedramatizavo, jog teks kiek pristabdyti savo veiklas ir atsidėti motinystei.

Rihanna užsiminė ir apie didžiausią savo baimę – pogimdyvinę depresiją, apie kurią ji vis dažniau girdi iš aplinkoje esančių moterų.

Pora apie savo jausmus viešai prabilo 2020 metų lapkritį. Tačiau kalbos, kad A$AP Rocky kartu su Rihanna yra daugiau nei draugai, pradėjo sklisti dar 2013 metais, kai reperis kartu su dainininke leidosi į jos pasaulinį koncertinį turą „Diamond World Tour“.

Instagram nuotr./Rihanna
Instagram nuotr./Rihanna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius